Familieshoot Laren

3127
Ik ken dit leuke en lieve stel al een hele tijd, en inmiddels hebben ze ook een heerlijke boef van 4: Matteo. Het werd hoog tijd om de familie  vast te leggen in een leuke familieshoot.
We hadden een datum gekozen, op Moederdag 2014, om de familie fotoshoot te laten plaatsvinden. Maar, zoals we allemaal nog wel weten, kwam de regen met bakken uit de lucht die dag. Géén goed plan om buiten een fotoshoot te gaan houden. Dus prikten we een nieuwe datum voor medio mei. En zowaar, op de geplande dag straalde het zonnetje en kon de shoot volgens planning plaatsvinden.

Mauvezand

Na eerst te hebben genoten van een heerlijke, echte Italiaanse cappuccino (hmmm!) bij hen thuis, togen we op de fiets richting het  z.g. ”Bosje van Mauve” –  tussen Laren en Blaricum. Een prachtig stukje wandelnatuur in beheer van het Goois Natuurreservaat, óók geliefd bij veel hondenbezitters. 10 minuten later sprong Matteo heerlijk door het zand en werd er gedold met Papa. 

Wat een charmeur is Matteo, hij pakt je met zijn glimlach en vrolijkheid helemaal in en de Italiaanse genen zijn duidelijk aanwezig. Ook zijn fotokunsten tijdens de fotoshoot werden gewaardeerd, want af en toe mocht hij zelf  foto’s schieten van Papa en Mama met mijn camera. Stoer dat hij dat vond! Het was een gezellige, vrolijke familieshoot. En het bleef ook gezellig, omdat we geen van allen hondenpoep onder onze schoenen hadden :-)!

fotoshoot in het bos, kinderfotografie, Bosje van Mauve, Laren, Blaricumfotoshoot, familiefotografie bosje van Mauve, kinderfotografie, lifestyle fotografie, nicole langen fotografiefotoshoot, familiefotografie bosje van Mauve, kinderfotografie, lifestyle fotografie, nicole langen fotografiefotoshoot, familiefotografie bosje van Mauve, kinderfotografie, lifestyle fotografie, nicole langen fotografiezwartwit foto van fotoshoot in bosje bij Mauve stel bij kinderfotografie

X    Nicole