Styled shoot Sweet Sixties Thema

collage styled shoot sweet sixties buiten

Een styled shoot in Sweet Sixties stijl! Die stond afgelopen week in mijn agenda. Voor mij de eerste styled shoot ooit. En helemaal in Friesland. Met een leuk thema – de jaren zestig!

Nooit eerder had ik een styled shoot gedaan. Dat is een fotoshoot waarbij alles wordt aangekleed in een bepaald thema en enkele modellen het plaatje compleet maken. Doe daarbij een bups fotografen die dan allemaal als een gek gaan fotograferen om bijvoorbeeld een portfolio uit te breiden of gewoon te leren en/of te ervaren. Dan heb je je styled shoot.

Ik wilde vooral ervaren hoe zo’n styled shoot gaat. Dus afgelopen zaterdag stapte ik voor 1,5 uur in de auto en reed naar Boijl (Friesland).

STYLED SHOOT SWEET SIXTIES ZWARTWIT FOTO STEL

Wat we allemaal niet hadden gedacht van te voren, was dat het zo koud zou zijn op deze 3e maart. Terwijl Nederland de laatste ijsdag trotseerde, in Friesland volop werd geschaatst, en in het Noorden de ijzige wind de gevoelstemperatuur de -20 aangaf, stonden wij  in een open weiland foto’s te maken. Helemaal in een jaren zestig setting. En echt, wat was het koud. Zo ontzettend dapper dat onze 2 modellen, Marieke en Fabian,  zo cool en sweet bleven poseren!

Ik zeg – op naar een volgende gestylde shoot!

Nicole

Locatie: De Bekhofschans, overnachten in cultureel en natuurlijk Friesland
MUAH: Ella Wolbers
StylingBy Maay
Caravan en meubels: Tralaluna Casita on Wheels
Taart: By Yook
Bloemen: Perfect Flowers
Peace teken gemaakt door: Wooodhaves
Stationary: Liefs van Roos
Modellen: Fabian en Marieke