teksten met allerlei vind ik leuks van nicole

vind ik leuk!

VIND IK LEUK! – Hoe kies je nu een fotograaf uit voor je shoot? Doe je dat op basis van het foto portfolio? En/of de teksten? De werkwijze? Of speelt ook de persoon een beetje mee? Ik denk dat dit laatste ook wel belangrijk is. Dat je iemand kiest, waarbij je denkt “haar of hem vertrouw ik dit toe” en vind ik hem of haar “wel leuk overkomen”…

Kwestbaar

Een stukje persoonlijkheid laten zien is belangrijk. Want veel mensen vinden zich voor de camera behoorlijk kwetsbaar. Ik snap dat. Want het is voor mij ook echt een ander gevoel als ik voor of achter de camera sta. Als ik er zelf een enkel keertje voor sta, ervaar ik ook die lens die op mij gericht is.

Ik vind dat een website vaak het belangrijkste visitekaartje is online waar je dat stukje persoonlijkheid ook kunt laten zien. Ook de hele website toont een stukje persoonlijkheid qua stijl van fotograferen, portfolio, kleurgebruik, en tekst.

Leuk!

Mijn website heb ik geprobeerd zo te maken, dat het ook echt weergeeft wie ik ben, wat mijn stijl is en hoe ik werk. Zodat jij, als klant, een gevoel meekrijgt en ook vrij snel het gevoel krijgt of we een klik zouden kunnen hebben met elkaar.

Wellicht heb jij mijn pagina “Nicole” ook al gelezen? (Neen? Kijk dan straks hier ook even: Nicole)

Ik ben dus lifestyle fotograaf, een van de ruim 1500 officiƫle leden van professionele Dutch Photographers (DuPho).
Vrouw van Stephan.
We hebben 3 katten: Moon, Fien en Soof.
Ons huis is een jaren dertig hoekhuis.
Deze foto is van mijn kantoor: where the photo magic happens.


En hoewel we in het Gooische Laren wonen, ben ik niet bekakt, al zeg ik het zelf. Gewoon een down-to-earth story teller, memory maker, light chaser.
Opgegroeid in de tijd dat smartphones en internet nog niet bestonden, dus daarmee geef ik mijn leeftijd ietwat prijs ;-)

Om je nog een beetje extra inside information te geven over wie ik ben, heb ik deze blog genaamd “LEUK!” gemaakt. Over dingen of situaties waar ik het stempeltje “leuk” op zou plakken. En dan in korte krachtige woorden of zinnen. Komt ie:

Vind ik leuk overzicht van alles wat Nicole leuk vindt.

Zijn er ook dingen die ik stom vind? Of course, en volmondig ja. Daar heb ik eerder een blogje van geschreven. Dus, ben je benieuwd wat ik behalve “leuk” ook “stom” vind? Check it out hier!

Nicole