gezinsfotografie-samen-op-bed-bussum

Vrolijke Gezinsshoot in Bussum

Vrolijke gezinshoots, wie wil dat niet. En, voor mij zo leuk is om gezinnen te zien groeien. Ik mocht dit jaar weer naar Bussum toe, naar Emske en Arnout. Om hun groeiende gezin vast te leggen. En nu een serie te maken met dochtertje Isabelle erbij.

De eerste keer dat ik bij Emske en Arnout op bezoek was, was in november 2015. Emske was toen zwanger van haar tweede kindje. Zoontje Lucas zou grote broer worden en Emske en Arnout vonden het tof om een fotoserie te hebben dat ze nog met zijn drietjes nog waren. We hadden toen al een hele leuke serie gemaakt en Emske was prachtig zwanger. De blog hiervan lees je hier, trouwens! (Leuk om te zien hoe Lucas is gegroeid!)

Fast forward: happy family

Bij gezinnen terugkomen die ik al eerder voor mijn lens had is altijd speciaal. Want, de tijd staat uiteraard niet stil. Wat eerst een kleine, stille baby of ondeugende peuter was, is dan alweer zo gegroeid. Die groei, die karakterontwikkeling is zo tof om te mogen zien. Fast forward naar zomer 2017. Inmiddels is dochtertje Isabelle geboren en alweer ruim 1,5. Hoogste tijd dus om de jongste telg vast te leggen in het gezin.

Lucas gaat inmiddels naar school en, my, wat is het een knappe knul geworden. En ik mocht Isabelle ontmoeten. Een heerlijk eigenwijze jonge dame, die lekker vrolijk rondhuppelde en het temperament van een tweejarige heeft. Zo leuk!

kinderportret-jongen-zwart-wit-nicolelangenfotografie
broer-en-zus-gezinsshoot-bussum-nicolelangenfotografie
eigenwijze-peuter-thuis-nicolelangenfotografie-gezinsshoot-bussum
voetjes-peuter-en-peuter-bij-mama-gezinsshoot-bussum
gezinsfoto-slaapkamer-gezinsshoot-bussum-nicolelangenfotografie
meisje-met-vader-gezinsshoot-bussum-nicolelangenfotografie

Enne…kleine update op deze blog, want het gezin is weer gegroeid. Van 4 naar 5.
En opnieuw mocht ik hun zwangerschapsshoot verzorgen. Je ziet dat terug in deze fotoblog.


Als deze vrolijke gezinsshoot in Bussum je bevalt, waarom dan ook niet een gezellige gezinsshoot boeken vol met knuffels, lachsalvo’s en gewoon-jezelf-zijn-momenten van jou en je kinderen?
Reserveer je plekje en mail me voor meer informatie.

Nicole