zwangere-vrouw-op-stoel-hilversum-zwangerschapsfotografie-nicole-langen

Zwangerschapsfoto’s Hilversum

Zwangerschapsfotografie in Hilversum

Op een zaterdagochtend in september stond mijn agenda geblokt voor een zwangerschapsserie van Ally, Caspar en dochter Annabel. Een leuke, ongedwongen sessie op de Hilversumse heide. Tenminste, dat was de bedoeling. Maar mijn buik besliste anders. Want een gezellige BBQ bij vrienden die vrijdagavond ervoor en het eten van de (waarschijnlijk) ongare kipspiesjes gooide mijn fysieke gestel helemaal in de war die nacht. Fotograferen met buikgriep ging natuurlijk echt niet.  Helaas moest ik afbellen, maar gelukkig konden we enkele weken later toch de fotoreportage inplannen.

Ally kende mijn werk al via een reportage die ik maakte van haar zwager, (toen zwangere) schoonzus en kleine neefje. Dus op het moment dat Ally zelf zwanger was, besloot ze om een afspraak bij mij in te plannen voor een lifestyle zwangerschapsreportage. De heide als shootlocatie werd het vanwege het oktober weer niet, dus deze keer spraken we bij haar thuis af. Op een donderdagmiddag, zodat Annabel na school ook bij de fotoserie erbij kon zijn.

Ally en Caspar hebben een gaaf jaren 30 huis, groot, ruim en met mooie glas in lood details. Ondanks de verbouwing aan het achtergedeelte van het huis was de babykamer boven al helemaal af.  Babykamers zijn bij zwangerschapsfoto’s natuurlijk een geweldige plek om foto’s te maken. En wat een prachtige blauwe kleur hebben Ally en Caspar gekozen voor aan de muren van de babykamer. Een groot deel van de foto’s hebben we in deze kamer gemaakt. Daarna nog een serie van Ally en Caspar in hun slaapkamer en het hele gezin beneden in de woonkamer en de tuin.

Voor mij vloog de tijd om. Ik had samen met Ally, Caspar en Annabel, drie stralende lieve mensen, een geweldige shoot! Alle drie ”hard gewerkt” voor de foto’s en op het laatst mochten -terecht- de voetjes van de vloer. En het resultaat is helemaal geworden zoals ik het had bedacht toen ik door mijn lens klikte.

zwangerschapsfotografie-hilversum-babybed-nicolelangenfotografie
zwangere-vrouw-zwangerschapsfotografie-hilversum-babykamer
zwangerschapsfotografie-hilversum-moeder-dochter-nicolelangenfotografie
hart-met-handen-zwangere-buik-zwangerschapsfotografie-hilversum
zwangere-vrouw-op-stoel-hilversum-zwangerschapsfotografie-nicole-langen
lachend-stel-zwanger-hilversum-nicole-langen-fotografie
details-samen-buik-vasthouden-zwangerschapsfotografie-hilversum
zwangerschapsfotografie-hilversum-zwangere-mama-op-bed
zwangerschapsfotografie-hilversum-vasthouden-zwangere-buik
voeten-gezin-op-kleed-zwangerschapsfotografie-hilversum-nicole-langen
blote-voetjes-op-de-bank-zwangerschapsfotografie-hilversum-nicole-langen


Inmiddels is Annabel grote zus geworden van een te lief klein broertje Bo. Ook van Bo heb ik een serie gemaakt. Benieuwd naar  zijn newborn reportage? Stay tuned, meer van deze kleine prins in mijn volgende blog!

Wil jij ook zwangerschapsfoto’s van je prachtige buik? Bekijk mijn portfolio. En neem zeker op tijd contact met me op voor meer informatie, de werkwijze en de planning. Je buik is het mooist om in week 28-35 te fotograferen.

Nicole