ZWANGERSCHAPSSHOOT AMERSFOORT

Zwangerschapsshoot Amersfoort

zwangerschapsshoot-stel-voor-raam-zwart-wit-foto

Tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat ouders het geslacht van hun baby juist niet willen weten vóór de geboorte. De meeste zwangeren die ik ken, willen allemaal weten of ze in verwachting zijn van een jongen of een meisje. Natuurlijk, er zijn uitzonderingen.

Deborah was er zo een. Zij wilde het geslacht van hun eerste kindje vooraf niet weten. Iets wat haar man Aschwin, bijna niet kon geloven. Want, als een ding kenmerkend is voor Deborah, aldus Aschwin, is dat ze zo ontzettend nieuwsgierig is. Met alles. Dus dat ze juist met de zwangerschap, verrast wilde worden, was echt ongekend. Voordeel van verrast worden, is dat je niet in de verleiding komt om heel veel babykleertjes te kopen. En, dan is het nog echt een verrassing op het moment dat je kindje wordt geboren.  En aan een buik valt niet veel af te lezen….

zwangerschapsshoot-buikfoto-handenop-buik

zwangerschapsshoot-buik-zwart-wit-fotografie-nicolelangenfotografie

lachend-stel-bed-zwangerschapsfotografie

stel-zwangerschapsshoot-nicolelangenfotografie-op-bed

slofjes-zwanger-nicolelangenfotografie

slofjes-zwangerschapsshoot-nicolelangenfotografie

blote-buik-zwanger-nicolelangenfotografie

 

Inmiddels zijn Deborah en Ashwin trotse ouders geworden van een heel knap kindje. In mijn volgende blog laat ik hij of zij aan jullie zien ;-) Want ik mocht ook een prachtige serie maken van hun baby!

Lijkt het je ook leuk om een ongedwongen serie te maken van je zwangere buik? Neem contact met me op voor meer details. Ook een combinatieshoot van je zwangere buik en een sessie als jullie kindje er is, is een van de mogelijkheden.

Tot snel!

X  Nicole

andere

blogstories

LEES VERDER
follow the stories@ insta
LONDON - PARISNICOLE LANGEN
FOTOGRAFIE

Professionele lifestyle fotografie - Laren