Zwangerschapsshoot Amsterdam

Zwangerschapsfotoshoots vind ik, samen met newborn/babyshoots toch wel een van de leukste sessies om te mogen fotograferen. Zo bijzonder dat er eigenlijk 2 hartjes zijn die je vastlegd, terwijl je op dat moment er nog maar 1 feitelijk kan zien.

Toen ik een berichtje kreeg van Anne-Marie of ik heel snel langs kon komen voor een fotoserie van haar buik, hebben we de agenda’s getrokken. En na wat heen en weer mailen stond ik binnen enkele dagen bij haar voor de deur. Dan kom je in een prachtig huis en een woonkamer met super gaaf onalledaags behang.  Wauw!

Anne-Marie stond open voor ideeen, en samen met haar partner Zing resulteerde dit in een gezellige sessie. En heel tof, als de baby er is, mag ik de foto’s van hun kindje maken!

zwangerschapsshoot-amsterdam-zwangere-nicolelangenfotografie
zwangerschapsshoot-amsterdam-nicolelangenfotografie-zijnhandophaarbuik
zwangerschapsshoot-amsterdam-samen-nicolelangenfotografie
handen-samen-zwangerschapsshoot-nicolelangenfotografie-amsterdam
zwangerschapsfotografie-amsterdam-starende-mama-nicolelangenfotografie
nicolelangenfotografie-zwangerschapsshoot-amsterdam-samen
zwangerschapsshoot-nicolelangenfotografie-amsterdam-zwanger-stel
zwangerschapsshoot-amsterdam-zwangerstel-nicolelangenfotografie
zwangerschapsshoot-amsterdam-stalende-mama
zwangerschapsshoot-buikfoto-nicolelangenfotografie

Over een tijdje zie je Anne-Marie en Zing met hun baby op de blog! Dus, houd mijn blogs in de gaten.

Lijkt het je ook leuk om een ongedwongen serie te maken van je zwangere buik? Net als Anne-Marie of bijvoorbeeld Ally (haar blog lees je hier)? Neem contact met me op voor meer details. Ik shoot niet alleen binnen maar met goed weer kunnen we ook een prachtige ”buikserie” maken buiten. Denk aan het bos, zoals bij de Lage Vuursche, de zandduinen van de Soesterduinen, het Henschotermeer….you name it!  Ik denk graag met je mee.  Ook een combinatieshoot van je zwangere buik en een sessie als jullie kindje er is, is een van de mogelijkheden.

Tot snel!

X  Nicole