Zwangerschapsshoot in de bossen bij Bilthoven

Voor deze zwangerschapsshoot neem ik je mee naar de bossen bij Bilthoven. Met Afra, Tim en zoontje Hugo.

samen knuffelen tijdens de zwangerschapsshoot bossen bij bilthoven


Zwangerschapsshoots vind ik altijd erg leuk om te doen. Of ze binnen of buiten plaatsvinden, maakt me niet uit!Met dit lieve gezin hadden we een echte buitenshoot. In de bossen van Bilthoven, vlakbij hun huis.

Afra en Tim verwachtten hun tweede kindje en samen met zoontje Hugo gingen we de bossen van Bilthoven in. De shoot hielden we in september, toen het zo een prachtig warme september dag was en de zon wat melkachtig tevoorschijn kwam. Hugo kan lekker rondrennen, met stokken slepen en mij zijn mooie hut laten zien waar hij vaker naar toe wandelt met zijn papa en mama. En, er was ook even tijd om stil te zitten en op de foto te gaan met zijn ouders.

zwangere afra bossen bij bilthoven tijdens de zwangerschapsshoot
zwangerschapsshoot met zoontje hugo bossen bij bilthoven
knuffelen tijdens de zwangerschapsshoot bij de bossen bij bilthoven tijdens de fotoshoot
takje in de zon tijdens de zwangerschapsshoot bossen bij bilthoven
papa en zoon moment tijdens de zwangerschapsshoot in bilthoven

Hier zijn ze nog met z’n drietjes. Binnenkort deel ik  ook de foto’s die ik heb gemaakt tijdens de Babyshoot!

zwartwit foto van het gezin tijdens de zwangerschapsshoot in de bossen bij bilthoven

Zoals ik al aangaf, zwangerschapsshoots kunnen overal plaatsvinden, binnen of buiten. Een buitenshoot is leuk, vooral als je al een kindje hebt en die graag rent en speelt. Voor een buitenshoot zijn we natuurlijk afhankelijk van het weer. Maar vaak lukt het om de shoot door te laten gaan. Als er regen wordt voorspeld in de middag, door de shoot dan in de ochtend te houden en andersom.

Mail me voor meer informatie. En dan nog een verzoekje: boek op tijd! Veel mensen denken dat een aanvraag voor een shoot binnen 2 weken ingepland kan worden. Helaas is dat vaak niet het geval en ben ik dan al geboekt.

Nicole