Zwangerschapsshoot Lisette

Deze kleine man wordt zeer binnenkort grote broer. En daarom vonden zijn ouders het fijn om nog een mooie serie foto’s te maken van hen als gezin van 3. Zo gezegd, zo gedaan. 

Thijs is nu nog enig kind. Maar dat duurt niet lang meer, want binnenkort wordt hij grote broer. Hij moest even wennen toen ik binnenkwam. Binnen 10 minuutjes had Thijs zijn schroom overwonnen en waren we al gauw dikke vriendjes. Hij liep voorop de trap op om zijn kamer te laten zien en vond  het fan-tas-tisch om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Rondrennen, met de ipad spelen, maar ook kijken wat mama aan het doen was. En, ja, mama met haar zwangere buik mocht ook even op de foto te gaan, maar dan was het toch wel weer de beurt van Thijs.

mama Lisette bewondert spelend zoontje tijdens de zwangerschapsshoot
thijs-foto van een 2 jarig jongen
de buik van Lisette en met haar man tijdens de zwangerschapshoot
babyslofjes-worden vastgehouden tijdens de zwangerschapsshoot Lisette
mama houdt slofjes baby vast in de babykamer tijdens zwangerschapsshoot lisette
zwangerschapsshoot lisette met details van de babykamer

En natuurlijk moest het babybedje nog even ”getest” worden. Volgens mij heeft Thijs het goedgekeurd! Denk je ook niet? Ik denk dat het hele gezin klaar is voor de komst van de baby.

doorkijkje van kleine jongen in babybedje

Ben je benieuwd naar andere zwangerschapsshoots die ik heb geschoten? Neem dan een kijken bij deze mooie buikfoto’s van Anne-Marie uit Amsterdam of van Fleur. Ze geven je ook nog een indruk van een shoot bij jou thuis.
En natuurlijk is het ook mogelijk om foto’s buiten te maken!

Nicole