Zwangerschapsshoot met Fleur

zwangerschapsfotografie-nicolelangenfotografie

Zwangerschapsshoot met Fleur

Speciaal voor aanstaande ouders bied ik de collectie “Belly & Baby” aan. Dat is de optie om twee toffe shoots tegelijk te boeken tegen een heel scherp tarief: een zwangerschapsshoot en een newborn-/babyshoot als de kleine of de kleintjes zijn geboren. Het is zo bijzonder om steeds weer de mooiste momenten uit het leven te mogen fotograferen, en het verwachten van nieuw leven is zo’n moment.

Voordat de camera’s uit mijn tas komen, vind ik het belangrijk om de mensen waar ik thuis ben, of mee op pad ben, beter te leren kennen. Fleur kwam mij via een oud-collega op het spoor en boekte bijtijds zo’n Belly & Baby shoot. Deze zomer verwacht zij, met haar partner Stefan, hun eerste kleintje. En na een blik op mijn website genomen te hebben, wilden ze heel graag een serie foto’s. Van de zwangere buik en van de kleine.

Fleur en Stefan waren net verhuisd uit Amsterdam naar hun nieuwe huis.  De inrichting beneden stond nog net geen 72 uur op hun plek. Hier en daar moest nog een lamp opgehangen worden, maar beneden was de inrichting zo goed als af. Alleen qua planning zat het met de inrichting van babykamer net niet helemaal mee. Een opbergkastje lag nog in de dozen, daar waren beiden nog niet aan toe gekomen. Natuurlijk was dat voor mij voor de shoot geen enkel probleem omdat ik al met een klein beetje ruimte foto’s in mijn stijl kan maken. En hun grote slaapkamer bood al veel ruimte om foto’s te maken.

Het was een super gezellige zwangerschapsshoot met Fleur en Stefan. Nog even de spreekwoordelijke laatste loodjes voor Fleur en hopelijk kunnen zij over niet al te lange tijd hun kindje in de armen vasthouden. En ik ga dan graag weer terug als ze mama en papa zijn geworden. Op naar de babyshoot! Wil je weten of het een jongen of meisje is geworden? Lees het in deze blog!


Ook voor Lisette maakte ik een serie prachtige buikfoto’s tijdens haar tweede zwangeschap. De foto’s zie je hier.  Of bekijk mijn zwangerschapsportfolio. Als je meer informatie wenst over de werkwijze en de planning, neem zeker contact op.  Dat kan altijd geheel vrijblijvend!

Nicole