– let’s make memories –

Vragen? Enthousiast geworden? Klaar om te boeken? Super leuk! 

Jouw mail beantwoord ik bij voorkeur binnen 1 dag, m.u.v. weekenden e/o feestdagen. Mij bellen kan ook. Omdat ik veel op locatie werk, kan ik niet altijd de telefoon beantwoorden. Spreek gerust je bericht in.

Tel 06-24978154 
KvK 59885939 
Gevestigd in Laren NH.
Ik werk full-time door heel Nederland en kom met plezier jouw kant op!

Volg je mij al op Instagram en op Facebook?

Please contact me if you want any information in English. I am bi-lingual and will be happy to help you out.

– veelgestelde vragen –

Wanneer moet ik boeken?
Ik fotografeer full-time. Plan je sessie tijdig in om teleurstelling te voorkomen. Hoe eerder, hoe beter! Voor newbornsessies is dat het beste als je nog zwanger bent. Zwangerschapsfoto's maak ik rond de 30-36 weken. 

Wat trek ik aan?
Bij het boeken van een fotoshoot ontvang je van mij een handig e-boekje met daarin waardevolle informatie en tips t.a.v. de fotoshoot, kledingkeuze enz. Verder stem ik graag de kleding met je af, als je wilt. 

Wanneer moet ik betalen?
Nadat we de reportage hebben ingepland, ontvang je de boekingsbevestiging en de factuur via de mail. De shootprijs maak je vóór de reportage over.
Termijnbetalingen zijn mogelijk. Informeer ernaar.

Fotografeer je ook in het weekend?
Ik fotografeer zeker óók in het weekend. Als je graag een zaterdag wilt plannen, zorg dan dat je snel boekt. Ik plan namelijk exclusief maar één fotosessie per dag in. Jij krijgt daardaar alle aandacht en tijd!

Wat als het regent?
Fotocamera's en lenzen worden niet blij van regen (ik ook niet :)). Soms moeten we onze afspraak verzetten. De dag voor de geplande buitensessie neem ik altijd nog even contact met je op en overleggen we t.a.v. het weer. 

Wat zit bij de prijs inbegrepen?
De collecties (pakketten) zijn allemaal inclusief digitale foto's en een prachtig album. Ik zoek altijd de mooiste foto's uit en die krijg je in jouw eigen tijdelijke online fotogallery te zien. En vandaaruit maak je je keuze.

Menu