– let’s make memories –

Vragen? Enthousiast geworden en klaar om te boeken? Super leuk! 

Jouw mail beantwoord ik binnen 24 uur, m.u.v. weekenden e/o feestdagen. Mij bellen kan ook. Omdat ik veel op locatie werk, kan ik niet altijd de telefoon beantwoorden. Spreek gerust je bericht in.

Tel 06-24978154
KvK 59885939 
Nicole Langen Fotografie is gevestigd in Laren NH.
Ik werk door heel Nederland en kom met plezier jouw kant op!


Volg je mij al op Facebook en Instagram? Regelmatig vind je daar nieuwtjes en updates.


Please contact me if you want any information in English. I will be happy to help you out.

– veelgestelde vragen –

Wanneer moet ik boeken?
Plan je sessie tijdig in om teleurstelling te voorkomen. Hoe eerder, hoe beter. Voor Fresh 48 en newbornsessies is dat het beste als je nog zwanger bent. Zwangerschapsfoto's maak ik rond de 30-36 weken. 

Wat trek ik aan?
Bij het boeken van een fotoshoot ontvang je van mij een handig e-boekje met daarin waardevolle informatie en tips t.a.v. de fotoshoot, kledingkeuze enz. Verder stem ik graag de kleding met je af, samen overleggen van te voren helpt vaak.

Wanneer moet ik betalen?
Nadat we de reportage hebben ingepland, ontvang je de factuur via de mail. Het bedrag dien je voor de datum van de reportage over te maken. Termijnbetalingen zijn mogelijk. Informeer ernaar.

Kan ik ook een sessie in het weekend boeken?
Ik fotografeer zeker óók in het weekend; op zondag reken ik een weekendtoeslag. Zaterdagen zijn heel geliefd om te boeken. Als je graag een zaterdag wilt plannen, zorg dan dat je snel beslist. Ik plan namelijk exclusief maar één fotosessie per dag in. Jij krijgt daardaar alle aandacht en tijd!

Wat als het regent?
Voor buitenfoto's vinden jij én ik wind/regen/onweer niet prettig. Ook voor mijn fotocamera en lenzen is regen niet goed. Soms moeten we onze afspraak verzetten. De dag voorafgaand aan de geplande buitensessie neem ik altijd nog even contact met je op en overleggen we t.a.v. het weer. 

Wat zit bij de prijs inbegrepen?
De collecties (pakketten) zijn allemaal inclusief digitale foto's en een prachtig album. Ik zoek altijd de mooiste foto's uit van de sessie en die krijg je in jouwe eigen tijdelijke online fotogallery te zien. En vandaaruit maak je je keuze.

Menu