– let’s make memories –

Klaar om je sessie te boeken? Wellicht heb je nog vragen? Laat het me weten, en ik kom graag -vrijblijvend- bij je terug.

Jouw mail beantwoord ik het liefst binnen 24 uur, met uitzondering van het weekend en op feestdagen. Mij bellen kan ook. Omdat ik veel op locatie werk, kan ik niet altijd de telefoon oppakken. Spreek dan gerust je bericht in.

Nicole Langen Fotografie is gevestigd in Laren NH. Mijn werkgebied is heel Nederland; ik kom met plezier jouw kant op!
KvK 59885939 
Tel 06-24978154

– veelgestelde vragen –

Wanneer moet ik boeken?
Plan je sessie tijdig in om teleurstelling te voorkomen. Voor Fresh48 en newbornsessies is dat het beste als je nog zwanger bent en niet als de baby al geboren is. Zwangerschapsfoto's maak ik rond de 30-36 weken. Kan ik ook een sessie in het weekend boeken?
Ik fotografeer ook in het weekend, op zondag reken ik een weekendtoeslag. Zaterdagen zijn heel geliefd om als shootdag te reserveren. Als je graag op een zaterdag wilt, zorg dan dat je snel beslist om zo een datum veilig te stellen. Ik plan namelijk maar een fotosessie per dag in. 

Wat trek ik aan?
Bij het boeken van een fotoshoot ontvang je van mij een handig e-boekje met daarin waardevolle informatie en tips t.a.v. de fotoshoot, kledingkeuze enz. Verder stem ik graag de kleding met je af, samen overleggen van te voren helpt vaak!Wat als het regent?
Voor buitenfoto's vinden jij en ik wind en regen niet prettig. Soms moeten we onze afspraak verzetten. De dag voorafgaand aan de geplande buitensessie neem ik altijd nog even telefonisch contact met je op en overleggen we t.a.v. het weer.

Wanneer moet ik betalen?
Nadat we de reportage hebben ingepland, ontvang je de factuur via de mail. Het bedrag dien je voor de datum van de reportage over te maken. Termijnbetalingen zijn mogelijk. Informeer ernaar.

 

Wat zit bij de prijs inbegrepen?
De collecties zijn inclusief digitale foto's, een prachtig album, de opnamekosten en bewerkingstijd. Ik zoek altijd de mooiste foto's uit van de sessie en die krijg je in een tijdelijke online fotogallery te zien. En vandaaruit maak je je keuze.

Menu