EARLYBIRDS | SAMUEL

Hoe kostbaar is het om mooie herinneringen te mogen maken voor de ouders van de Earlybird baby’s die vaak veel te vroeg geboren worden. Ik ben er elke keer dankbaar voor dat ik dit mag doen. 

Samuël is geboren op 4 juli, veel te vroeg, na een zwangerschapsduur van amper 26 weken. Mama had vanaf 9 weken al wat last van bloedingen, de weken erna waren erg spannend en uiteindelijk kondigde hij zich begin juli aan. Samuël had na zijn geboorte een moeizame start.  Zijn longetjes gaven problemen en dat betekende de nodige extra zorg en ingrepen. Een verblijf op de Neonatologie afdeling was onvermijdelijk. Het waren hele spannende weken.

Toen ik eind november contact had met zijn ouders om de reportage in te plannen voor een maandag, zou het erom hangen  of Samuël wellicht al dat weekend naar huis mocht. Op maandag was de grote dag, en mocht hij eindelijk echt naar huis, maar niet voordat ik nog een lieve reportage mocht maken van  Samuël met zijn lieve mama en papa. Het was een hele ontspannen fotosessie, Samuël genoot van de aandacht die hij kreeg. Hij was superlief, huilde geen moment, en dronk zijn flesje bijna helemaal leeg. En ik kon niet stoppen met kijken naar zijn prachtige lange wimpers! Later die middag mocht hij eindelijk naar huis, wat een mooie mijlpaal.

X   Nicole

Q74A7984_LOWRES

Q74A7969_LOWRES

Q74A8047_LOWRES

Q74A8081_LOWRESQ74A7937zw_LOWRES

Q74A8035_LOWRES

 

Logo-fotografenNLGRIJS

 

 

andere

blogstories

LEES VERDER

Professionele lifestyle fotografie - Laren

error: Content is protected !!