EARLYBIRDS | SCARLETT

 Onlangs mocht ik voor Earlybirds weer op pad. Deze keer voor dit lief meisje.  Dit is Scarlett. Scarlett is op 7 juni 2015 geboren in het AMC Amsterdam. De zwangerschapsperiode verliep behoorlijk hectisch: mama ging in en uit het ziekenhuis. Via het Flevoziekenhuis  door naar het VU,  toch weer naar huis, weer naar het VU, en hup weer naar het Flevoziekenhuis. En zo verliepen de weken, totdat Scarlett andere plannen had. Zoals Papa zei ”Scarlett had er na 25 weken en 1 dag genoeg van en dacht – laat mij het maar mooi allemaal zelf doen”. 

En dat heeft Scarlett vanaf het begin dan ook zo gedaan. Een klein vechtertje, geboren met een gewicht van slechts 560 gram.
Ondanks de rumoerige start van haar prille leven, met medische hulp en veel liefdevolle verzorging, heeft ze zich kranig gehouden. Ook al waren de slangetjes wat onhandig, en had ze niet altijd zin in wat extra handelingen, ze liet het in de grote lijnen geduldig over haar heen komen.

De meest spannende periode is inmiddels achter de rug en Scarlett is nu verhuisd naar het Flevoziekenhuis.
Ze groeit goed, de artsen zijn dik tevreden. Nog eventjes en dan mag ze eindelijk naar huis en in haar eigen bedje slapen. Hopelijk gaan de laatste paar weekjes nu ook heel snel voor papa en mama en kunnen alle ziekenhuisbezoeken dan eindelijk op een laag pitje komen te staan.

X  Nicole

 

BLOG-Q74A5163

BLOG_Q74A5126

BLOG_Q74A5223

BLOG_IMG_7531

 

fotografeer

 

 

 

andere

blogstories

LEES VERDER

Professionele lifestyle fotografie - Laren