Fotoshoot Almere

Professionele Lifestyle Gezinsshoots

Fotoshoot Almere


Wil je graag een fotoshoot in Almere en zoek je een fotograaf?

Nicole Langen Fotografie uit Laren is gespecialiseerd in pure en spontane zwanger-, baby, kids en familiereportages.

Fotoshoot Almere: kosten

Een fotoshoot komt altijd met digitale fotobestanden en daarbij zit ook nog een fraai fine-art mini album.


Fotoshoot Almere: stijl

Ik fotografeer met gebruik van natuurlijk daglicht. Geen studio met felle lampen of muren met grote spiegels. Geen foto’s met een thema (allemaal een kerstmuts op of zo). Want wat ‘’nu’’ aan fotostijlen in de mode is, is dat over een x-aantal jaar zeker niet meer.

Bij mij pure ontspannen foto’s waar je niet altijd in de lens kijkt. Natuurlijk moet ik soms ook wat aanwijzingen geven, maar spontane foto’s maken is mijn richtlijn. Dat alles op een ongedwongen, relaxte wijze.


Fotoshoot Almere: locatie

De fotoshoots vinden niet in een studio plaats maar in jouw vertrouwde omgeving. In de warmte van je eigen huis of op een lievelingsplek zoals het park, je tuin, in de straat. Waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Sowieso zijn er in en rondom Almere/het Gooi genoeg mooie plekjes om een fotosessie te houden (denk bijvoorbeeld aan Lage Vuursche, Groeneveld).

Waarom bij Nicole Langen Fotografie?

Voor mij is een fotoshoot connectie maken met mensen. Omdat het om jou gaat.  Ik neem de tijd, raffel geen shoot af. Je krijgt mijn volledige inzet, zorg en aandacht. Waardoor het een gezellige, ontspannen en leuke sessie wordt.

Wacht niet tot je meer tijd hebt. Je een groter huis hebt. Of je haar langer is gegroeid. Jouw leven is mooi zoals het nu is. Bijzonder omdat het uniek is. Bijzonder omdat het om jou gaat. Bijzonder omdat er geen tweede editie van is. En het daarom verdient om vastgelegd te worden. Bekijk mijn portfolio, of neem vrijblijvend contact op!

WOW, Nicole. Dikke wow voor jouw werk. De foto’s zijn fantastisch.
– ANA

Wat krijg je?

PROFESSIONELE SERVICE – VOOR, TIJDENS & NA JE SHOOT
HANDIG EBOEK TER VOORBEREIDING MET OA KLEDINGTIPS
JULLIE FOTOGALLERY BINNEN 14 DAGEN ONLINE
JE DIGITALEN IN HOGE + LAGE RESOLUTIE
OPTIE OM ALBUM OF COLLECTIE TE UPGRADEN
INFORMEER