Fotoshoot Amersfoort

Professionele Lifestyle Gezinsshoots

Fotoshoot Amersfoort


Wil je graag een fotoshoot in Amersfoort en zoek je een fotograaf die prachtige herinneringen vastlegt? fotograaf?

Nicole Langen Fotografie uit Laren is gespecialiseerd in pure en spontane reportages van zwangeren, newborn(baby’s) en het jonge gezin.

Fotoshoot Amersfoort: kosten

Een fotoshoot kan je al boeken inclusief digitale bestanden en daar krijg je een prachtig fine-art linnen album bij. We fotograferen minimaal 1 uur en, heel belangrijk, er zit geen eindtijd aan vast. Als de shoot iet langer duurt, bijvoorbeeld omdat je baby een huilmomentje heeft, dan bereken ik geen extra tijd of extra kosten. Omdat ik slechts 1 shoot per dag inplan. Uniek en heel relaxt.

Fotoshoot Amersfoort: stijl

Ik fotografeer met gebruik van natuurlijk daglicht. Geen studio met felle lampen of muren met grote spiegels. Geen foto’s met een thema (allemaal een kerstmuts op of zo). Want wat ‘’nu’’ aan fotostijlen in de mode is, is dat over een x-aantal jaar zeker niet meer.

Bij mij pure ontspannen foto’s waar je niet altijd in de lens kijkt. Natuurlijk moet ik soms ook wat aanwijzingen geven, maar spontane foto’s maken is mijn richtlijn. Dat alles op een ongedwongen, relaxte wijze.

Fotoshoot Amersfoort: locatie

De fotoshoots vinden niet in een studio plaats maar in jouw vertrouwde omgeving. In de warmte van je eigen huis of op een lievelingsplek zoals het park, je tuin, in de straat. Waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Sowieso zijn er in en rondom het Gooi genoeg mooie plekjes om een fotosessie te houden (denk bijvoorbeeld aan Soesterduinen, Lage Vuursche, Groeneveld).

Waarom bij Nicole Langen Fotografie?

Voor mij is een fotoshoot connectie maken met mensen. Omdat het om jou gaat.  Ik neem de tijd, raffel geen shoot af. Je krijgt mijn volledige inzet, zorg en aandacht. Waardoor het een gezellige, ontspannen en leuke sessie wordt.

Wacht niet tot je meer tijd hebt. Je een groter huis hebt. Of je haar langer is gegroeid. Jouw leven is mooi zoals het nu is. Bijzonder omdat het uniek is. Bijzonder omdat het om jou gaat. Bijzonder omdat er geen tweede editie van is. En het daarom verdient om vastgelegd te worden.

WOW, Nicole. Dikke wow voor jouw werk. De foto’s zijn fantastisch.
– ANA

Wat krijg je?

PROFESSIONELE SERVICE – VOOR, TIJDENS & NA JE SHOOT
HANDIG EBOEK TER VOORBEREIDING MET OA KLEDINGTIPS
JULLIE FOTOGALLERY BINNEN 14 DAGEN ONLINE
JE DIGITALEN IN HOGE + LAGE RESOLUTIE
OPTIE OM ALBUM OF COLLECTIE TE UPGRADEN
INFORMEER