Fotoshoot Bussum

Professionele Lifestyle Gezinsshoots

Fotoshoot Bussum


Wil je graag een fotoshoot in Bussum en zoek je een fotograaf die ongedwongen foto’s van jou en/of je gezin maakt?

Nicole Langen Fotografie uit Laren is gespecialiseerd in pure en spontane zwanger-, baby en familiereportages.

Fotoshoot Bussum: kosten

Een gezellige en mooie fotoshoot –  dat wil iedereen wel! Je kunt kiezen uit diverse collecties die allemaal met digitale bestanden komen, plus een prachtig fine-art linnen fotoalbum!

Ik fotografeer minimaal 1 uur en, heel belangrijk, er zit geen eindtijd aan de shoot. Als de shoot iet langer duurt, bijvoorbeeld omdat je baby een huilmomentje heeft, dan bereken ik geen extra tijd of extra kosten. Omdat ik slechts 1 shoot per dag inplan. Dat is uniek en voor jou/jullie heel relaxt omdat geen agenda roept.

Fotoshoot Bussum: stijl

Ik fotografeer met gebruik van natuurlijk daglicht. Geen studio met felle lampen of muren met grote spiegels. Geen foto’s met een thema (allemaal een kerstmuts op of zo). Want wat ‘’nu’’ aan fotostijlen in de mode is, is dat over een x-aantal jaar zeker niet meer.

Bij mij pure ontspannen foto’s waar je niet altijd in de lens kijkt. Natuurlijk moet ik soms ook wat aanwijzingen geven, maar spontane foto’s maken is mijn richtlijn. Dat alles op een ongedwongen, relaxte wijze.

Fotoshoot Bussum: locatie

De fotoshoots vinden niet in een studio plaats maar in jouw vertrouwde omgeving. In de warmte van je eigen huis of op een lievelingsplek zoals het park, je tuin, in de straat. Waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Sowieso zijn er in en rondom Bussum genoeg mooie plekjes om een fotosessie te houden (heide bij Bussum/Corversbos Hilversum enz).

Waarom bij Nicole Langen Fotografie?

Een fotoshoot boek je niet elke dag. Daarom  neem ik de tijd voor een shoot. Je krijgt mijn volledige inzet, zorg en aandacht. Waardoor het een gezellige, ontspannen en leuke sessie wordt.


Wacht niet tot je meer tijd hebt. Je een groter huis hebt. Of je haar langer is gegroeid. Jouw leven is mooi zoals het nu is. Bijzonder omdat het uniek is. Bijzonder omdat het om jou gaat. Bijzonder omdat er geen tweede editie van is. En het daarom verdient om vastgelegd te worden.

WOW, Nicole. Dikke wow voor jouw werk. De foto’s zijn fantastisch.
– ANA

Wat krijg je?

PROFESSIONELE SERVICE – VOOR, TIJDENS & NA JE SHOOT
HANDIG EBOEK TER VOORBEREIDING MET OA KLEDINGTIPS
JULLIE FOTOGALLERY BINNEN 14 DAGEN ONLINE
JE DIGITALEN IN HOGE + LAGE RESOLUTIE
OPTIE OM ALBUM OF COLLECTIE TE UPGRADEN