FOTOSHOOT

fotoshoot Hilversum

Wil je graag een fotoshoot in Hilversum boeken en zoek je een fotograaf? Nicole Langen Fotografie uit Laren  is gespecialiseerd in pure en spontane zwanger-, baby, kids en gezinsreportages.

Fotoshoot Hilversum: stijl

Ik fotografeer met gebruik van natuurlijk daglicht. Geen studio met felle lampen of muren met grote spiegels. Geen foto’s met een thema (allemaal een kerstmuts op of zo). Want wat ‘’nu’’ aan fotostijlen in de mode is, is dat over een x-aantal jaar zeker niet meer. Bij mij pure ontspannen foto’s waar je niet altijd in de lens kijkt. Natuurlijk moet ik soms ook wat aanwijzingen geven, maar spontane foto’s maken is mijn richtlijn. Dat alles op een ongedwongen, relaxte wijze.

Fotoshoot Hilversum: kosten

Je kunt kiezen uit diverse aantrekkelijke collecties, inclusief bestanden. En een mooi linnen album zit erbij inbegrepen. Meer over de mogelijkheden lees je hier.

Fotoshoot  Hilversum:  locatie

De fotoshoots vinden niet in een studio plaats maar in jouw vertrouwde omgeving. In de warmte van je eigen huis of op een lievelingsplek zoals het park, je tuin, in de straat. Waar jouw voorkeur naar uitgaat. Sowieso zijn er in en rondom Hilversum genoeg mooie plekjes om een fotosessie te houden (Corversbos, Westerheide enz).

Waarom bij Nicole Langen Fotografie?

Voor mij is een fotoshoot connectie maken met mensen. Ik neem de tijd, raffel geen shoot af. Je krijgt mijn volledige inzet, zorg en aandacht. Waardoor het een gezellige, ontspannen en leuke sessie wordt.

Wacht niet tot je meer tijd hebt. Je een groter huis hebt. Of je haar langer is gegroeid. Jouw leven is mooi zoals het nu is. Bijzonder omdat het uniek is. Bijzonder omdat het om jou gaat. Bijzonder omdat er geen tweede editie van is. En het daarom verdient om vastgelegd te worden.

Professionele lifestyle fotografie - Laren

error: Content is protected !!