FOTOSHOOT
NAARDEN

PROFESSIONELE LIFESTYLE GEZINSSHOOTS

Fotoshoot Naarden


Wil je graag een fotoshoot in Naarden boeken en zoek je een fotograaf uit de omgeving? 

Nicole Langen Fotografie uit Laren is gespecialiseerd in pure en en spontane zwanger-, baby, en gezinsreportages.

Fotoshoot Naarden: locatie

De fotoshoots vinden niet in een studio plaats maar in jouw vertrouwde omgeving. In de warmte van je eigen huis of op een lievelingsplek zoals het park, je tuin, in de straat. Waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Sowieso zijn er in en rondom het Gooi genoeg mooie plekjes om een fotosessie te houden (Corversbos, Westerheide enz).

De kosten

Jouw shoot kan je boeken door een keus te maken uit diverse shootcollecties. Deze zijn allemaal inclusief digitale bestanden en een fraai linnen fine-art fotoalbum.

De stijl

Ik fotografeer met gebruik van natuurlijk daglicht. Geen studio met felle lampen of muren met grote spiegels. Geen foto’s met een thema (allemaal een kerstmuts op of zo).
Want wat ‘’nu’’ aan fotostijlen in de mode is, is dat over een x-aantal jaar zeker niet meer.

Bij mij pure ontspannen foto’s waar je niet altijd in de lens kijkt. Natuurlijk moet ik soms ook wat aanwijzingen geven, maar spontane foto’s maken is mijn richtlijn. Dat alles op een ongedwongen, relaxte wijze.

Waarom bij Nicole Langen Fotografie?

Voor mij is een fotoshoot connectie maken met mensen. Omdat het om jou gaat.  Ik neem de tijd, raffel geen shoot af. Je krijgt mijn volledige inzet, zorg en aandacht. Waardoor het een gezellige, ontspannen en leuke sessie wordt.

Wacht niet tot je meer tijd hebt. Je een groter huis hebt. Of je haar langer is gegroeid. Jouw leven is mooi zoals het nu is. Bijzonder omdat het uniek is. Bijzonder omdat het om jou gaat. Bijzonder omdat er geen tweede editie van is. En het daarom verdient om vastgelegd te worden.

WOW, Nicole. Dikke wow voor jouw werk. De foto’s zijn fantastisch.
– ANA
BEKIJK

Mijn portfolio

of neem vrijblijvend contact op!