Fresh 48 reportage

Zie jij en je partner het niet zitten om een fotograaf bij je bevalling en de geboorte van jullie kindje te hebben? Maar wil je juist wel die mooie, liefdevolle foto’s van jullie pasgeboren wonder? Dan is een Fresh 48 reportage wat voor jullie!

Een Fresh 48 reportage is voor prille ouders die niet de behoefte hebben om hun bevalling te laten fotograferen maar het juist wél leuk vinden om de eerste unieke uren van hun baby’s nieuwe leven vast te laten leggen.

Wat is een fresh 48 shoot?

De Fresh 48 is een lifestyle shoot die plaatsvindt in het ziekenhuis óf bij je thuis als je thuis bent bevallen.  Binnen 48 uur na de bevalling kom ik naar jou toe en maak ik pure, natuurlijke en liefdevolle foto’s van jullie (met je) baby. Een vertellende reportage met foto’s zoals, bijvoorbeeld:

– detailfoto’s van je baby’s handjes/voetjes/kruintje
– je baby aan de borst
– samen knuffelen
– badje nemen
– samen in het ziekenhuis
– thuiskomen uit het ziekenhuis
– de eerste ontmoeting met Opa en Oma.

Fresh 48 is géén traditionele geposeerde newborn shoot – ik zal jouw baby niet in geposeerde houdingen fotograferen en neem geen props mee. Alleen jullie met jullie mooie wondertje en gezin, ik én mijn lichtsterke lenzen komen aan te pas.

Waarom een fotoshoot binnen 48 uur?
Na de geboorte van je kleintje begint een totaal nieuwe levensfase. De emoties vieren hoogtij dagen. Je bent druk bezig aan een nieuw ritme te wennen.  En die eerste 48 uur waarin jij die liefdevolle band opbouwt met je kleine pasgeboren baby  is zó ontzettend teder om vast te leggen!

Wat kost een Fresh 48 shoot?

Fresh 48 is ook een ideale shoot als je een babyfoto voor het geboortekaartje wilt gaan gebruiken.

De Fresh 48 reportage kosten €299 en daarvoor krijg je:

  • Een liefdevolle reportage gemaakt in het ziekenhuis of thuis, vlak na de bevalling (overdag v.w. beschikbaar daglicht)
  • 35 digitale foto’s (een combinatie in zwart/wit en kleur)
  • linnen album  in15x15,  inclusief 24 blz
  • inclusief 25 km reiskosten. 

Het is altijd mogelijk om meer bestanden af te nemen, of bijvoorbeeld een groter album te kiezen in bijvoorbeeld 20×20 cm

Neem bijtijds contact met me op om deze bijzondere reportage te boeken!

Professionele lifestyle fotografie - Laren

error: Content is protected !!