LIFESTYLE ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE ALMERE

Zwanger? Gefeliciteerd! En op zoek naar een mooie en ongedwongen fotoserie van je prachtige babybuik?  Nicole Langen Fotografie uit Laren is gespecialiseerd in lifestyle fotografie van zwangeren en baby’s.

Zwangerschapsfotografie Almere

Tijdens je zwangerschap bouw je al een bijzondere band op met je baby die je bij je draagt. Zo zie je je lichaam veranderen, je buik groeien. En je voelt straks de kleine steeds meer in je bewegen.
Deze bijzondere periode leg ik graag voor je vast.  De beste tijd om foto’s van je zwangere buik te maken is in jouw 28-35e zwangerschapsweek.

Waarom jouw zwangerschapsreportage bij Nicole Langen Fotografie?

Ik plan per dag slechts één fotoreportage in, want ik vind kwaliteit leveren heel belangrijk.  Een agenda die vol zit met 2 of 3 fotoshoots is niets voor mij. Ik houd er niet van om een fotoreportage af te raffelen met in mijn achterhoofd de volgende sessie waar ik al naartoe moet gaan. Als je mij boekt, krijg je tijd en kwaliteit.

We beginnen rustig aan, kunnen samen kijken naar de kleding die je in gedachten had om aan te trekken. Vervolgens maken we foto’s in de babykamer en/of jullie slaapkamer. Ik verwerk ook altijd kleine details in mijn fotoserie. Denk bijvoorbeeld aan de babyslofjes die je voor de kleine al hebt gekocht of het knuffeltje wat Oma al heeft gehaakt.

Prijzen zwangerschapsfotografie Almere

Een lifestyle zwangerschapsreportage boek je gelijk al met digitale bestanden. En, er zit ook standaard een mooi linnen album bij elke collectie. Kies anders voor de ”Belly & Baby”-collectie, een mooie collectie van 2 shoots: een zwangerschapsreportage én een newbornreportage. Alles erover lees je hier!


Benieuwd naar foto’s van zwangeren die jou voorgingen? Bekijk dan mijn zwangerschapsportfolio.
Tot snel!

Professionele lifestyle fotografie - Laren

error: Content is protected !!