LIFESTYLE ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE AMERSFOORT

(Lifestyle) Zwangerschapsfotografie Amersfoort aan het zoeken hier op het internet? Dan ben je waarschijnlijk zwanger. Hartelijk gefeliciteerd met het feit dat je over enkele maanden je kleintje verwacht!

Wat leuk dat je op zoek bent naar een zwangerschapsshoot en op mijn pagina bent beland. Hi, ik ben Nicole. En ik ben gespecialiseerd in zwangerschapsshoots, newbornshoots en gezinsfotografie. Ik woon in Laren en werk door heel Nederland. Inmiddels doe ik dit prachtige werk al ruim 8 jaar. En in die tijd heb ik heel veel zwangeren al vóór mijn lens mogen vastleggen. En daarmee onuitwisbare memories voor veel aanstaande ouders mogen maken.

Je bent vast benieuwd naar meer informatie over zwangerschapsshoots. Lees verder!


Werkwijze zwangerschapsshoot Amersfoort

Dit is een hele bijzondere tijd van je leven. Straks krijgen jullie gezinsuitbreiding en ook je lijf begint te veranderen. Je buik groeit en je voelt wellicht al de kleine goed bewegen. In deze 40 weken ga je een speciale band opbouwen met je baby. En naarmate de weken verstrijken leef je steeds meer naar de geboorte van je kleintje toe. Hoe bijzonder is het om dit babytje onder je hart te dragen. Uniek gewoon, omdat je dit maar 1x doet.

Waarom jouw zwangerschapsshoot bij Nicole Langen Fotografie?

Ik plan per dag slechts één fotoreportage in, want ik vind kwaliteit leveren heel belangrijk.  Een agenda die vol zit met 2 of 3 fotoshoots is niets voor mij. Ik houd er niet van om jouw fotoreportage af te raffelen met in mijn achterhoofd de volgende sessie waar ik al naartoe moet gaan.

Ik verwerk ook kleine details in mijn fotoserie. Denk bijvoorbeeld aan de babyslofjes die je voor de kleine al hebt gekocht of het knuffeltje wat Oma al heeft gehaakt. Heb je liever dat ik je zwangerschapsfoto’s buiten maak? Ook dat is zeer zeker mogelijk en levert ook hele sfeervolle foto’s op!

Daarnaast kan ik je ook voorzien van gratis stylingadvies voorafgaand aan de shoot. Je ontvangt ook nog een E-boek met hele handige (kleding)tips ter voorbereiding op je shoot. Zo ga je zonder zorgen je shoot in!

Lifestyle zwangerschapsfotografie Amersfoort: prijzen

Mijn prijzen zijn afhankelijk van de collectie, ofwel het pakket, dat je kiest. Elke collectie komt met digitale bestanden en een (mini)-album. Je kan ook voor een mooie dubbele shoot kiezen, de Belly & Baby-collectie”,  een zwangerschapsreportage én een newbornshoot van minimaal 1 uur per keer.  En dat tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Bekijk mijn portfolio via de knop hieronder, en ik hoop je snel te zien!

Professionele lifestyle fotografie - Laren