Lifestyle zwangerschapsfotografie amersfoort

Professsionele Lifestyle Fotograaf

zwangerschapsshoot Amersfoort


Ben je op zoek naar mooie lifestyle zwangerschapsfotografie in Amersfoort? En een leuke, en betrouwbare fotograaf voor je zwangerschapsshoot? Waar je je bij je gemak voelt?

Gefeliciteerd met je zwangerschap, lieve (aanstaande) mama. Dit is een hele bijzondere tijd van je leven. Straks krijgen jullie voor het eerst of wellicht opnieuw gezinsuitbreiding en ook je lijf begint te veranderen. Je buik groeit en je voelt wellicht al de kleine goed bewegen.

In deze 40 weken ga je een speciale band opbouwen met je baby. En naarmate de weken verstrijken leef je steeds meer naar de geboorte van je kleintje toe.

Hoe bijzonder is het om dit babytje onder je hart te dragen. Uniek gewoon, omdat je maar 1x zwanger bent van dit kindje.

Het is daarom zó waardevol voor later om mooie fotoherinneringen aan deze bijzondere tijd te hebben. Graag doe ik dit voor je!
Zwangerschapsshoot Amersfoort: werkwijze

Hoe gaat lifestyle zwangerschapsfotografie in zijn werk?

Heel simpel: erg relaxt. Ik plan per dag slechts één zwangerschapsfotoreportage in, want ik vind kwaliteit leveren heel belangrijk.  Een agenda die vol zit met 2 of 3 fotoshoots is niets voor mij. En dat vind jij vast ook niet fijn. Je zit er vast en zeker ook niet op te wachten dat jouw zwangerschapsfotoreportage haastig verloopt, omdat de fotograaf naar haar volgende fotoshoot moet rennen?

Ik verwerk ook kleine details in mijn fotoserie als je dat wenst. Denk bijvoorbeeld aan de babyslofjes die je voor de kleine al hebt gekocht of het knuffeltje wat Oma al heeft gehaakt.

Ik help je op weg met kledingkeuzes door je te voorzien van gratis stylingadvies voorafgaand aan je zwangerschapsshoot. Je ontvangt ook nog een E-boek met hele handige (kleding)tips ter voorbereiding op je shoot. En van te voren kan je altijd nog even met me overleggen over wat je / jullie aan gaan trekken.

Zo ga je ontspannen je shoot in!


Nicole, that’s me

Ik ben Nicole, en al meer dan 10 jaar professioneel lifestyle fotograaf uit Laren, het Gooi. En ben gespecialiseerd in zwangerschapsshoots, newbornshoots, babyshoots en gezinsshoots.

Inmiddels heb ik al vele zwangeren vóór mijn lens mogen vastleggen. Mijn shoots doe ik op een rustige manier, waarbij je je volledig op je gemak voelt. Dat hoor ik altijd terug van mijn klanten.

Fotograaf Nicole Langen Fotografie, fotograaf uit Laren, bekijkt haar camera tijdens een fotoshoot op de Soesterduinen.

Zwangerschapsshoot Amersfoort: locatie

Heb je voorkeur voor zwangerschapsfotografie binnen of buiten? Beiden zijn natuurlijk erg leuk. Ik kan je in elk geval op weg helpen met het maken van een goede keuze.

Het voordeel van een thuisshoot is dat je wellicht wat meer op je gemak voelt. Daarnaast kun je ook nog een keer van kleding wisselen, en is het makkelijker om blote buik foto’s te maken.

Voor een zwangerschapsshoot buiten zijn er in en rondom Amersfoort natuurlijk heel veel mooie plekken: Soesterduinen, bossen. En een zwangerschapsshoot in hartje Amersfoort is natuurlijk ook heel erg leuk!

Als lifestyle fotograaf (voor newbornshoots, zwangerschapsshoots, gezinsshoots) is mijn werkgebied o.a. ook Amersfoort en ik kom veel in Vathorst, Hooglanderveen, Hoogland en Kattenbroek.

Ben je trouwens benieuwd wat de term en wat voor soort foto’s een ”lifestyle fotogaaf” maakt? Ik heb hier een handige blog voor je geschreven.


We zijn ongelofelijk blij met het resultaat en dankbaar voor de mooie, gezellige ochtend in de bossen!
SASCHA

zwangerschapsshoot Amersfoort: prijzenMijn prijzen voor zwangerschapsfotografie zijn afhankelijk van de collectie, ofwel het pakket, dat je kiest. Je kunt voor jouw zwangerschapsfotoshoot kiezen uit 2 verschillende collecties. Inclusief digitale bestanden, plus, je krijgt sowieso standaard een prachtig (mini)fotoalbum bij je zwangerschapsfotoshoot.
Want dat is zo waardevol om later, als jullie jaren verder zijn, terug te kijken naar deze bijzondere periode.

Je kan ook voor een mooie dubbele shoot kiezen, de Bump & Baby-collectie”,  een zwangerschapsreportage én een newbornshoot van minimaal 1 uur per keer.  En dat tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Bekijk de tarieven hier.

Bekijk mijn portfolio hier voor leuke voorbeelden van eerdere shoots die ik heb gehouden.

Meer informatie over jouw zwangerschapsfotoshoot?

Let’s get in touch!

Houd je van tijdloze foto’s, kleurecht en die tegelijk fris en zacht zijn?
Vraag nú vrijblijvend meer informatie op voor jouw zwangerschapsfotoshoot.
Heb je andere vragen? Ook dan kan je contact met me opnemen! Het lijkt me super leuk om ook voor jou prachtige momenten van deze periode voor je vast te leggen.