Ben je zwanger? En zoek je een betrouwbare lifestyle fotograaf die weet hoe ze jouw zwangere buik op een prachtige manier vast moet leggen? Bij Nicole Langen Fotografie ben je aan het goede adres voor ongedwongen en liefdevolle lifestyle fotosessies op dit gebied.

Hartelijk gefeliciteerd met je zwangerschap en het feit dat je over enkele maanden je babytje verwacht!


Zwangerschapsfotografie in Amsterdam – hoe werkt het?

Wat een bijzondere tijd beleef je nu. Je ziet je lichaam steeds een stukje veranderen, je buik groeien en je voelt de kleine in je bewegen. En naarmate de weken verstrijken leef je naar de geboorte van je kindje toe.  Ik leg deze bijzondere periode graag voor je vast. Voor het maken van een mooie buikserie kun je het beste de 28e-25e week van je zwangerschap aanhouden. Je buik is dan al mooi van vorm. Wil je foto’s met je partner erbij of met eventuele broertjes of zusjes? Dat kan zeker. Samen bespreken we wat jouw wensen zijn en waar we de foto’s maken. Dat kan in de gezelligheid van je eigen huis zijn, of bijvoorbeeld op een mooie buitenlocatie.

 

Waarom lifestyle zwangerschapfotografie bij Nicole Langen Fotografie?

Ik vind kwaliteit leveren belangrijk. Daarom plan ik per dag maar één fotoreportage in. Geen haastig afgeraffelde fotosessie omdat mijn agenda roept. Wel een fotoreportage waarbij we alle tijd hebben. Tijd om samen te kijken naar de kleding die je aan wilt trekken, tijd om een serie foto’s maken in de babykamer, tijd om jullie te fotograferen samen. Graag verwerk ik ook kleine details in mijn fotoserie. Denk bijvoorbeeld aan de eerste babyslofjes, het knuffeltje wat Oma al heeft gehaakt, of de kleertjes die al klaarliggen op de commode.

 

 

“Ik ben zo blij  met mijn buik foto’s. Wat maak jij geweldige herinneringen! “

 

 

Lifestyle zwangerschapsfotografie Amsterdam – prijzen?

Voor een mooie en professionele lifestyle zwangerschapsreportage werk ik met collecties. Inclusief digitale bestanden en een album.  Je kunt ook de speciale combi-collectie genaamd  ‘’Belly & Baby’’  kiezen. En die bestaat uit een zwangerschapsreportage én een newborn- of babyreportage. Dus twee sessies van minimaal 1 uur fotografie per keer tegen een heel aantrekkelijk tarief. Bekijk de pagina voor meer informatie.


Wellicht ben je benieuwd naar voorbeelden van eerdere ‘’bolle buik’ reportages? Neem zeker een kijkje bij de andere zwangeren die jou voorgingen. En klik hieronder door, om te zien wat je allemaal kunt verwachten! Vraag anders ook geheel vrijblijvend mijn informatiebrochure op via mijn contactpagina. Hopelijk tot gauw! Ik werk door heel Nederland.

Menu