Lifestyle Zwangerschapsfotografie Eemnes

Professionele Lifestyle Gezinsshoots

Lifestyle zwangerschapsfotografie Eemnes


Je bent zwanger en jullie verwachten een baby, van harte gefeliciteerd! En daarom zoek je nu naar (lifestyle) zwangerschapsfotografie in Eemnes.

En daarom zoek je nu naar (lifestyle) zwangerschapsfotografie in Eemnes.
Hi, ik ben Nicole

Ik ben lifestyle fotograaf en gespecialiseerd in zwangerschapsshoots, newbornshoots, babyshoots en gezinsshoots.

Mijn kenmerkende werkstijl? Rustig, relaxt en foto’s die ongedwongen zijn en, bovenal, jullie liefde uitstralen.

Ik heb inmiddels al honderden klanten vóór mijn lens gehad, en verzorg ook graag jullie zwangerschapsshoot!

Zwangerschapsfotografie Eemnes: wanneer

Tijdens je zwangerschap bouw je al een bijzondere band op met het kindje wat in je groeit. Zo zie je je lichaam veranderen, je buik groeien. En je voelt straks de kleine steeds meer in je bewegen. Deze bijzondere periode leg ik graag voor je vast.  

De beste tijd om foto’s voor een buikshoot te maken is in jouw 28-35e zwangerschapsweek.

Wil je de shoot met je partner inplannen of met je andere kinderen erbij? Dat kan.
Samen bespreken we waar we de foto’s maken. Dat kan in de gezelligheid van je eigen huis zijn, of bijvoorbeeld op een mooie buitenlocatie.

Lifestyle zwangerschapsfotografie Eemnes bij Nicole Langen

Ik plan per dag slechts één fotoreportage in, want ik vind kwaliteit leveren heel belangrijk.  Een agenda die vol zit met 2 of 3 fotoshoots is niets voor mij. Ik houd er niet van om een fotoreportage af te raffelen met in mijn achterhoofd de volgende sessie waar ik al naartoe moet gaan. Als je mij boekt kan je erop rekenen dat jouw reportage in alle rust plaatsvindt. En, ik lever kwaliteit.

Ik verwerk graag (kleine) details in jouw fotoserie erbij in. Denk bijvoorbeeld aan de babyslofjes die je voor de kleine al hebt gekocht of je oude wieg wat Opa heeft opgeknapt en opnieuw heeft geverfd.

Prijzen van lifestyle fotografie Eemnes

Voor een mooie zwangerschapsshoot kan je kiezen uit een van de collecties, die bestaan uit digitale bestanden en een album. Heel handig, want je herinneringen zijn gelijk mooi tastbaar in een album, om voor altijd doorheen te kunnen bladeren.  Je kunt ook een combi-pakket  ‘’Belly & Baby’’ kiezen. 2 shoots – een bij de zwangerschap en een na de bevalling als je baby er is. Deze combi-collectie is populair. Alle collectieprijzen lees je hier terug.

Benieuwd naar meer? Bekijk dan mijn zwangerschapsportfolio om een indruk te krijgen. Ik hoop je snel te zien en ook voor jou een prachtige zwangerschapsshoot te mogen maken!

We zijn ongelofelijk blij met het resultaat en dankbaar voor de mooie, gezellige ochtend in de bossen!,
– SASCHA

Meer Informatie?

Let’s get in touch!

Vraag nú vrijblijvend meer informatie op voor jouw buikshoot. Heb je andere vragen? Ook dan kan je contact met me opnemen!