Lifestyle zwangerschapsfotografie Hilversum

Professionele Lifestyle Gezinsshoots

Lifestyle zwangerschapsfotografie Hilversum


Op zoek naar een professionele fotograaf voor (lifestyle) zwangerschapsfotografie in Hilversum? Voor een mooie zwangerschapsshoot van je zwangere buik?

Nicole Langen Fotografie maakt een pure, ongedwongen en liefdevolle lifestyle fotosessie van deze bijzondere tijd.

Jullie zijn zwanger en verwachten een kindje, van harte gefeliciteerd!
Zwangerschapsfotografie Hilversum

Tijdens je zwangerschap bouw je al een bijzondere band op met het kindje wat in je groeit. Zo zie je je lichaam veranderen, je buik groeien. En je voelt straks de kleine steeds meer in je bewegen. Deze bijzondere periode leg ik graag voor je vast.  

De beste tijd om foto’s voor een buikshoot te maken is in jouw 28-35e zwangerschapsweek.

Wil je de shoot met je partner inplannen of met eventuele broertjes of zusjes? Dat kan. Samen bespreken we waar we de foto’s maken. Dat kan in de gezelligheid van je eigen huis zijn, of bijvoorbeeld op een mooie buitenlocatie.

Waarom jouw lifestyle zwangerschapsreportage bij Nicole Langen Fotografie?

Ik vind kwaliteit leveren belangrijk. Daarom plan ik per dag maar één fotoreportage in. Geen haastig afgeraffelde fotosessie omdat mijn agenda roept. Maar jouw fotoreportage waarbij we alle tijd hebben.

We kunnen samen kijken naar de kleding die je aan wilt trekken, we kunnen foto’s maken in de babykamer, jullie slaapkamer. Ik verwerk ook altijd kleine details in mijn fotoserie. Denk bijvoorbeeld aan de eerste babyslofjes, het knuffeltje wat Oma al heeft gehaakt.

Prijzen van lifestyle zwangerschapsfotografie Hilversum

Ik plan per dag slechts één fotoreportage in, want ik vind kwaliteit leveren heel belangrijk.  Een agenda die vol zit met 2 of 3 fotoshoots is niets voor mij. Ik houd er niet van om een fotoreportage af te raffelen met in mijn achterhoofd de volgende sessie waar ik al naartoe moet gaan. Als je mij boekt kan je erop rekenen dat jouw reportage in alle rust plaatsvindt. En, ik lever kwaliteit.

Ik verwerk graag (kleine) details in jouw fotoserie erbij in. Denk bijvoorbeeld aan de babyslofjes die je voor de kleine al hebt gekocht of je oude wieg wat Opa heeft opgeknapt en opnieuw heeft geverfd.

Prijzen van lifestyle fotografie EemnesVoor een mooie zwangerschapsshoot kan je kiezen uit collecties, die bestaan uit digitale bestanden en een album. Heel handig, want je herinneringen zijn gelijk mooi vastgelegd in een album.  Je kunt ook een combi-pakket  ‘’Belly & Baby’’ kiezen. 2 shoots – een bij de zwangerschap en een na de bevalling als je baby er is. Deze combi-collectie is populair. 

Ben je benieuwd naar mijn werk? Bekijk dan zeker mijn zwangerschapsportfolio. Hopelijk zie of spreek ik je snel! 

We zijn ongelofelijk blij met het resultaat en dankbaar voor de mooie, gezellige ochtend in de bossen!
– SASCHA

Meer Informatie?

Let’s get in touch!

Vraag nú vrijblijvend meer informatie op voor jouw buikshoot. Heb je andere vragen? Ook dan kan je contact met me opnemen!