LIFESTYLE ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE HILVERSUM

Op zoek naar een professionele fotograaf voor (lifestyle) zwangerschapsfotografie in Hilversum? Voor een mooie zwangerschapsshoot van je zwangere buik? Nicole Langen Fotografie maakt een pure, ongedwongen en liefdevolle lifestyle fotosessie van deze bijzondere tijd.

Jullie zijn zwanger en verwachten een kindje, van harte gefeliciteerd!

 

Zwangerschapsfotografie Hilversum

Tijdens je zwangerschap bouw je al een bijzondere band op met je baby. Je ziet je lichaam veranderen, je buik groeien en je voelt de kleine in je bewegen. En naarmate de weken verstrijken leef je naar de geboorte van je kindje toe.  Ik leg deze bijzondere periode graag voor je vast.

De beste tijd om foto’s van je zwangerschap te maken is in jouw 28-35e zwangerschapsweek. Wil je de shoot met je partner inplannen of met eventuele broertjes of zusjes? Dat kan. Samen bespreken we waar we de foto’s maken. Dat kan in de gezelligheid van je eigen huis zijn, of bijvoorbeeld op een mooie buitenlocatie.

 

Waarom jouw lifestyle zwangerschapsreportage bij Nicole Langen Fotografie?

Ik vind kwaliteit leveren belangrijk. Daarom plan ik per dag maar één fotoreportage in. Geen haastig afgeraffelde fotosessie omdat mijn agenda roept. Maar jouw fotoreportage waarbij we alle tijd hebben. We kunnen samen kijken naar de kleding die je aan wilt trekken, we kunnen foto’s maken in de babykamer, jullie slaapkamer. Ik verwerk ook altijd kleine details in mijn fotoserie. Denk bijvoorbeeld aan de eerste babyslofjes, het knuffeltje wat Oma al heeft gehaakt.

 

Prijzen van lifestyle zwangerschapsfotografie Hilversum

Voor een mooie zwangerschapsshoot kan je kiezen uit collecties, die bestaan uit digitale bestanden en een album. Heel handig, want je herinneringen zijn gelijk mooi vastgelegd in een album.  Je kunt ook een combi-pakket  ‘’Belly & Baby’’ kiezen. 2 shoots – een bij de zwangerschap en een na de bevalling als je baby er is. Deze combi-collectie is populair. 


Ben je benieuwd naar mijn werk? Bekijk dan zeker mijn zwangerschapsportfolio. Hopelijk zie of spreek ik je snel! 

Professionele lifestyle fotografie - Laren