Lifestyle Zwangerschapsfotografie Huizen

Professionele Lifestyle Gezinsshoots

Lifestyle zwangerschapsfotografie Huizen


Ben je zwanger? En zoek je een betrouwbare lifestyle fotograaf die weet hoe ze jouw zwangere buik op een prachtige manier vast moet leggen?

Bij Nicole Langen Fotografie ben je aan het goede adres voor ongedwongen en liefdevolle lifestyle fotosessies op dit gebied.

Hartelijk gefeliciteerd met je zwangerschap en het feit dat je over enkele maanden je babytje verwacht!


Zwangerschapsfotografie in Huizen: hoe werkt het?

Wat een bijzondere tijd. Je ziet je lichaam veranderen, je buik groeien en je voelt de kleine in je bewegen. Tijdens deze negen maanden bouw je een speciale band op met je baby. En naarmate de weken verstrijken leef je naar de geboorte van je kindje toe.  Deze periode leg ik graag voor je vast.

Rondom de 28-35e zwangerschapsweek is de beste tijd om foto’s te maken van je zwangere buik. Graag plan ik deze sessie tijdig met je in. Op het moment dat je weet dat je een sessie wilt boeken, is het het handigst om al contact op te nemen. Samen stemmen we de locatie af. Dat kan in de gezelligheid van je eigen huis zijn, of bijvoorbeeld op een mooie buitenlocatie. Wil je de shoot samen met je partner plannen of met eventuele broertjes of zusjes erbij? Ook dat is allemaal mogelijk.

Waarom jouw lifestyle zwangerschapsreportage bij Nicole Langen Fotografie?

Ik vind kwaliteit leveren belangrijk. Daarom plan ik per dag maar één fotoreportage in. Geen haastig afgeraffelde fotosessie omdat mijn agenda roept. Wel een fotoreportage waarbij we alle tijd hebben. Tijd om samen te kijken naar de kleding die je aan wilt trekken, tijd om een serie foto’s maken in de babykamer, tijd om jullie te fotograferen samen.

Graag verwerk ik ook kleine details in mijn fotoserie. Denk bijvoorbeeld aan de eerste babyslofjes, het knuffeltje wat Oma al heeft gehaakt, of de kleertjes die al klaarliggen op de commode.

Prijzen zwangerschapsfotografie Huizen

Een professionele lifestyle zwangerschapsreportage komt met digitale bestanden en een linnen album.  Er is ook de speciale combicollectie genaamd  ‘’Belly & Baby’’. Dat bestaat uit een zwangerschapsreportage en een newborn- of babyreportage. Een heel aantrekkelijk combi-shoot, want we leggen je buik vast en jullie met de baby als die er is.

Wellicht ben je benieuwd naar lifestyle zwangerschapsfotografie voorbeelden van eerdere reportages? Bekijk dan mijn portfolio, om te zien wat je allemaal kunt verwachten.

We zijn ongelofelijk blij met het resultaat en dankbaar voor de mooie, gezellige ochtend in de bossen!
– SASCHA

Meer Informatie?

Let’s get in touch!

Vraag nú vrijblijvend meer informatie op voor jouw buikshoot. Heb je andere vragen? Ook dan kan je contact met me opnemen!