Lifestyle Zwangerschapsfotografie Naarden

Professionele Buikreportages

Lifestyle zwangerschapsfotografie Naarden


Ben je zwanger? En zoek je een betrouwbare lifestyle fotograaf die weet hoe ze jouw zwangere buik op een prachtige manier vast moet leggen?

Bij Nicole Langen Fotografie ben je aan het goede adres voor ongedwongen en liefdevolle lifestyle fotosessies op dit gebied.

Hartelijk gefeliciteerd met je zwangerschap en het feit dat je over enkele maanden je babytje verwacht!


Zwangerschapsfotografie in Naarden: hoe werkt het?

Wat een bijzondere tijd beleef je nu. Je ziet je lichaam veranderen, je buik groeien en je voelt de kleine in je bewegen. En naarmate de weken verstrijken leef je naar de geboorte van je kindje toe.  Ik leg deze bijzondere periode graag voor je vast.

Samen bespreken we wat jouw wensen zijn en waar we de foto’s maken. Wil je de shoot met je partner inplannen of met eventuele broertjes of zusjes? Dat kan. Voor het maken van een mooie buikserie kun je het beste de 28e-25e week van je zwangerschap aanhouden. Je buik is dan al mooi van vorm. 

Waarom lifestyle zwangerschapsfotografie bij Nicole Langen?

Ik vind kwaliteit leveren belangrijk. Daarom plan ik per dag maar één fotoreportage in. Geen haastig afgeraffelde fotosessie omdat mijn agenda roept. Wel een fotoreportage waarbij we alle tijd hebben. Tijd om samen te kijken naar de kleding die je aan wilt trekken, tijd om een serie foto’s maken in de babykamer, tijd om jullie te fotograferen samen.

Graag verwerk ik ook kleine details in mijn fotoserie. Zoals de eerste slofjes die je al hebt gekocht voor de kleine, of het gehaakte dekentje dat Oma al heeft gemaakt voor je baby.


Prijzen van lifestyle zwangerschapsfotografie Naarden

Alle shoots komen met digitale bestanden en een lief, klein album. Er is ook een aantrekkelijke combicollectie genaamd  ’Belly & Baby’’  En die bestaat uit een zwangerschapsreportage en een newborn- of babyreportage.

Wellicht ben je benieuwd naar voorbeelden van eerdere ‘’bolle buik’ reportages? Neem zeker een kijkje bij mijn portfolio en zie wat voorbeelden van andere zwangeren die jou voorgingen. Wellicht tot snel!

We zijn ongelofelijk blij met het resultaat en dankbaar voor de mooie, gezellige ochtend in de bossen!
– SASCHA

Meer informatie?

Let’s get in touch!

Vraag nú vrijblijvend meer informatie op voor jouw buikshoot. Heb je andere vragen? Ook dan kan je contact met me opnemen!