LIFESTYLE ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE UTRECHT

Jullie zijn zwanger en verwachten een kindje. Van harte gefeliciteerd! En nu zijn jullie aan het rondkijken naar (lifestyle) zwangerschapsfotografie Utrecht.

Hi, ik ben Nicole. Leuk dat je je weg naar mijn pagina hebt gevonden. Ik ben lifestyle fotograaf, gevestigd in Laren en gespecialiseerd in het maken van zwangerschapsshoots, newbornshoots en gezinsshoots. Dat doe ik al ruim 8 jaar, met veel plezier. En door heel Nederland, dus in Utrecht of omstreken!
Voor ongedwongen en liefdevolle lifestyle zwangerschapsfotografie kan je dus zeer zeker bij mij terecht. Maar hoe werkt een en ander? Hieronder leg ik het graag uit.

Zwangerschapsfotografie Utrecht: wanneer je shoot boeken?

Wat een bijzondere tijd. Je ziet je lichaam veranderen, je buik groeien en je voelt de kleine in je tuimelen, schoppen en bewegen. Tijdens deze negen maanden bouw je een speciale band op met je baby in je buik. En naarmate de weken verstrijken leef je naar de geboorte van je kindje toe.  Maar voordat die kleine geboren wordt, is het zo waardevol om een prachtige fotoserie te hebben van je zwangere buik. Een zwangerschapsshoot met dit kindje dat je onder je hart draagt kan je namelijk maar 1x doen. Graag leg ik deze bijzondere periode voor je vast.

Wanneer moet je je zwangerschapsshoot boeken? Mijn advies is om rondom de 28-35e zwangerschaspweek je shoot te plannen. Dat is de beste tijd om foto’s te maken van je zwangere buik. Omdat die dan al een mooie ronding heeft.

Samen bespreken we waar we de zwangerschapsfoto’s maken. Dat kan in de gezelligheid van je eigen huis zijn, of bijvoorbeeld op een mooie buitenlocatie. Het voordeel van je zwangerschapsshoot aan huis is dat je je vrijer kan voelen om je te bewegen en ontblote buikfoto’s te maken, je kan meerder keren van outfit wisselen, en het maken van herinneringen in de gezelligheid van je eigen huis is zo vertrouwd.

Wil je de shoot samen met je partner plannen of met eventuele broertjes of zusjes erbij? Dat kan! En natuurlijk is het ook zeker een optie om je shoot buiten te houden. Genoeg mooie plekjes om aan te denken. Ik kan jullie daarin helpen.

Waarom jouw zwangerschapsreportage bij Nicole Langen Fotografie?

Als professioneel opgeleide fotograaf weet ik hoe ik jullie op je gemak moet stellen. Daarnaast vind ik kwaliteit leveren belangrijk. Dat begint al bij het boeken van je afspraak, en stopt pas nadat je alles in huis hebt.

Zo plan ik per dag maar één fotoreportage in. Dus je krijgt geen haastig afgeraffelde zwangerschapsshoot omdat mijn agenda roept en ik naar de volgende klant moet rijden. Maar juist een zwangerschapsreportage waarbij we alle tijd hebben. Zo kunnen we samen kijken naar de kleding die je aan wilt trekken, kan ik je daarin nog van advies dienen, en ik stop pas met fotograferen als ik genoeg beeldmateriaal heb. Dus klok kijken, daar doe ik niet aan.

Mijn stijl is een frisse, lichte stijl. Je krijgt straks foto’s die over 5-10-20 jaar nog steeds mooi en tijdloos zijn. Foto’s zoals het qua kleuren echt is en niet modegevoelig zijn omdat ik niet geloof in trends qua editing stijl.

Prijzen van lifestyle zwangerschapsfotografie Utrecht

Voor je shoot kies je uit een aantal pakketten, die ik “collecties” noem. Alle collecties zijn inclusief digitale bestanden en er zit een prachtig en lief album bij waarbij je kunt kiezen uit een omslag in linnen, kunstleer of zacht velvet.

Wist je dat je ook een leuke combi-collectie kunt boeken, een ‘’Belly & Baby’’ shoot. Dat bestaat uit een zwangerschapsreportage en een newbornshoot- of babyreportage. Twee sessies van minimaal 1 uur per keer. Tegen een erg aantrekkelijk tarief. Overweeg dus ook om jullie buikshoot gelijk te combineren met een newbornshoot. Benieuwd naar mijn werk? Neem dan zeker een kijkje bij mijn portfolio van eerder geschoten zwangerschapsshoots hier.

En ik kan me voorstellen dat je het prettig vindt te weten hoe anderen, die eerder hun zwangerschapsfotografie bij mij boekten, hun shoot hebben ervaren. Klik op de knop “Reviews” hieronder om hun ervaringen te lezen.

Graag tot ziens!

lees het hierreviewsWat anderen zeggen?

Professionele lifestyle fotografie - Laren