Lifestyle Zwangerschapsfotografie Utrecht

Zwangerschapsfotografie Utrecht

voor zwangerschapsshoots in regio UTRECHT


Jullie zijn zwanger en verwachten een kindje. Van harte gefeliciteerd!

En nu zijn jullie aan het rondkijken naar de opties voor (lifestyle) een zwangerschap fotoshoot in en om Utrecht. Ik help je graag op weg.
Hi, ik ben Nicole

Allereerst, heel kort wat over mezelf. Ik ben al ruim 10 jaar professioneel lifestyle fotograaf, gevestigd in Laren. En gespecialiseerd in het maken van zwangerschapsshoots, newbornshoots en gezinsshoots. Dat doe ik al 10 jaar met veel plezier.
Inmiddels heb ik al meer dan 550 tevreden klanten vóór mijn camera gehad.

Voor mijn werk kom ik door heel Nederland. En ben ook regelmatig voor buikshoots in Leidsche Rijn, Utrecht Overvecht, Vleuten-De Meern.

Waarom jouw zwangerschapsreportage boeken bij Nicole Langen?

Als professioneel opgeleide fotograaf weet ik hoe ik jullie op je gemak moet stellen. Daarnaast vind ik kwaliteit leveren belangrijk. Dat begint al bij het boeken van je afspraak, en stopt pas nadat je alles in huis hebt.

Zo plan ik per dag maar één fotoreportage in. Dus je krijgt geen fotograaf die meerdere zwangerschapsshoots op een dag inplant. Maar juist een zwangerschapsreportage waarbij we alle tijd hebben. En veel verschillende foto’s kunnen maken. Hoe fijn is dat!

Zo kunnen we samen kijken naar de kleding die je aan wilt trekken, kan ik je daarin nog van advies dienen. Ik stop pas met fotograferen als ik genoeg beeldmateriaal heb.

Mijn stijl is licht en kleurecht. Je krijgt straks foto’s die over 5-10-20 jaar nog steeds mooi en tijdloos zijn. Foto’s die niet modegevoelig zijn, omdat ik niet geloof in trends qua editing stijl.


We zijn ongelofelijk blij met het resultaat en dankbaar voor de mooie, gezellige ochtend in de bossen!
– SASCHA
“De magische kleine momenten van nú, worden jullie gouden memories van morgen.”

Prijzen van lifestyle buikshoots Utrecht

Voor je buikreportage kies je uit een aantal pakketten, ofwel, “collecties”. Collecties zijn er vanaf €300,-
Alle collecties zijn inclusief digitale bestanden en er zit een prachtig mini album standaard bij elke collectie.

Wist je dat je ook een leuke combi-collectie kunt boeken, een ‘’Belly & Baby’’ shoot?
Die collectie bestaat uit een zwangerschapsreportage + een newbornshoot- of babyreportage. Dus 2 sessies van minimaal 1 uur per keer. Tegen een erg aantrekkelijk kortingstarief.

Overweeg dus ook om jullie buikshoot gelijk te combineren met een newbornshoot. Bekijk de prijzen: prijzen fotoreportages.

Ik kan me voorstellen dat je het prettig vindt te weten hoe anderen, die eerder hun zwangerschapsfotografie bij mij boekten, hun shoot hebben ervaren. Lees hier op “Reviews” de ervaringen van andere zwangere stellen die jou voorgingen.

Kijk hieronder voor een eerste indruk van mijn werk. Meer zien?
Bekijk dan mijn portfolio zwangerschapsshoots.

Meer Informatie?

Neem contact op!

Vraag nú vrijblijvend meer informatie op voor jouw buikshoot. Heb je andere vragen? Ook dan kan je contact met me opnemen!

Misschien vind je deze blog ook wel handig:
Wat trek je aan voor je buikshoot?