Lifestyle Zwangerschapsfotografie Weesp

Professionele Lifestyle Gezinsshoots

Lifestyle zwangerschapsfotografie Weesp


Hartelijk gefeliciteerd met je zwangerschap!

En nu op zoek naar een betrouwbare lifestyle fotograaf die weet hoe ze jouw zwangere buik op een prachtige manier vast te leggen? Nicole Langen Fotografie verzorgt ongedwongen en liefdevolle lifestyle zwangerschapsfotografie bij jou thuis.

Zwangerschapsfotografie in Weesp: hoe werkt het

Dit is een hele bijzondere tijd van je leven. Straks krijgen jullie gezinsuitbreiding en ook je lijf begint te veranderen. Je buik groeit en je voelt de kleine bewegen. In deze 40 weken ga je een speciale band opbouwen met je baby. En naarmate de weken verstrijken leef je steeds meer naar de geboorte van je kleintje toe.

Rondom de 28-35e zwangerschapsweek is de beste tijd om foto’s te maken van je zwangere buik. Graag plan ik jouw sessie tijdig in. Op het moment dat je weet dat je een sessie wilt boeken, is het het handigst om al contact op te nemen.

Waarom jouw lifestyle zwangerschapsreportage bij Nicole Langen Fotografie?

Ik vind kwaliteit leveren belangrijk. Daarom plan ik per dag maar één fotoreportage in. Geen haastig afgeraffelde fotosessie omdat mijn agenda roept. Wel een fotoreportage waarbij we alle tijd hebben. Tijd om samen te kijken naar de kleding die je aan wilt trekken, tijd om een serie  foto’s maken in de babykamer, tijd om jullie te fotograferen samen.

Graag verwerk ik ook kleine details in mijn fotoserie. Denk bijvoorbeeld aan de eerste babyslofjes, het knuffeltje wat Oma al heeft gehaakt, of de kleertjes die al klaarliggen op de commode. Heb je liever een fotoserie buiten, ook dat is zeer zeker mogelijk en levert ook hele sfeervolle foto’s op.

Lifestyle zwangerschapsfotografie – prijzen

Een liefdevolle en professionele lifestyle zwangerschapsreportage kan je bij mij al boeken vanaf € 315. Of, overweeg de speciale collectie om te boeken: de ’Belly & Baby’’ collectie. Twee shoots tegen een hele scherpe prijs.

Benieuwd naar mijn werk? Neem zeker een kijkje bij mijn zwangerschapsportfolio. En wil je boeken? Doe dat op tijd, want mijn agenda is snel volgeboekt. Wellicht tot snel!

We zijn ongelofelijk blij met het resultaat en dankbaar voor de mooie, gezellige ochtend in de bossen!,
– SASCHA

Meer informatie?

Let’s get in touch!

Vraag nú vrijblijvend meer informatie op voor jouw buikshoot. Heb je andere vragen? Ook dan kan je contact met me opnemen!