Mentorsessies

VOOR BEGINNENDE FOTOGRAFEN

Ben je (beginnend) fotograaf en vind je het moeilijk om vooruit te komen? Zou je graag een succesvol bedrijf willen waarbij je foto's maakt die je het liefste zou willen maken? Vraag je jezelf af of je ooit je stijl, je niche gaat vinden? En zou je waardevolle tips en aansturing kunnen gebruiken? Zoek je iemand waarbij je met al je vragen terecht kun?

Ik help je graag met mijn 1 op 1 mentorsessies.

TER VOORBEREIDING

De 1 op 1 sessie is volledig afgestemd op je wensen. Vooraf krijg je van mijn een digitale vragenlijst, zodat ik precies weet wat je wensen zijn en waar je het over wilt hebben.

 

DE MENTORSESSIE

Gedurende 2 uur gaan we bij mij thuis met al je vragen aan de slag. We kunnen het hebben over je workflow, branding, doelen stellen. Wat je maar wilt. Ik laat je zien wat ik doe. Hoe ik het doe. Waarom ik het doe. En geef je passend advies. Mocht je liever een kortere mentorsessie van 1 of 1,5 uur willen boeken, is dat natuurlijk ook mogelijk.

 

NA JE MENTORING

Je gaat met veel waardevolle informatie naar huis en kan gelijk stappen maken die je voor ogen hebt. .

JOUW INVESTERING

 

199,- (ex btw)

voor 2 uur + extra daarbij inbegrepen:

Je krijgt als bonus een 15 minuten skypesessie tegoed, die je binnen 3 maanden kunt innen.

LONDON - PARIS ★★★★★

"Ik wil je enorm bedanken voor onze mentorsessie, Nicole.

 

Het was precies wat ik nodig had. Deels voor de bevestiging (die onzekerheid hè) maar vooral voor de tips en adviezen rondom het runnen van een fotografie business!"

Aimee

Professionele lifestyle fotografie - Laren

error: Content is protected !!