Newbornfotografie Hilversum

Professionele Lifestyle Gezinsshoots

Newborn fotografie Hilversum


Een relaxte, liefdevolle newborn shoot van je baby in Hilversum?
Door een professionele fotograaf met oog voor details vastgelegd?

Dan moet je bij Nicole Langen Fotografie zijn voor een serie liefdevolle foto’s van je pasgeboren baby.

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare newborn fotograaf, betekent het wellicht dat je net bent bevallen of in verwachting bent. Van harte gefeliciteerd!

Inmiddels heb ik al meer dan 500 baby’s gefotografeerd en ik blijf steeds zeggen: het is zo waardevol om een newborn shoot te boeken!

Newborn fotografie Hilverum: hoe gaat het in zijn werk?

De eerste 2-4 weken na de geboorte (newborn) is een bijzondere periode om je baby te fotograferen. Je baby slaapt nog veel, en heeft nog de mooie ronde vormen van toen hij/zij in je buik lag. Ik fotografeer jouw kleintje in de wieg en in de babykamer, wanneer jullie samen knuffelen op bed, of wanneer je baby in je armen slaapt. Echte foto’s zoals jullie kleintje thuis bij jullie is. Zijn er broertjes en zusjes? Dan is er natuurlijk ook de mogelijkheid om hen samen met jullie jongste gezinslid te fotograferen. En poes of hond mag er ook nog bij!

Newborn fotografie plan ik het liefst al in tijdens je zwangerschap. We nemen dan jouw uitgerekende datum als ”richtdatum” en die datum zet ik vast in mijn agenda in. En de definitieve afspraak voor de fotoreportage maken we nadat je bent bevallen. Ben je net bevallen? Geen nood! Neem dan zo spoedig mogelijk contact met me op!

Is je baby al wat ouder? Ook dan is het zeer zeker de moeite waard om een mooie, liefdevolle reportage van je baby vast te leggen.  Baby’s van die leeftijd zijn al wat alerter en zich al meer bewust van de omgeving om hen heen.

Waarom newborn fotografie bij Nicole Langen Fotografie?

Als je mij boekt, krijg je een professionele serie liefdevolle foto’s. En, kwaliteit en rust vind ik erg belangrijk. Daarom plan ik maar één shoot per dag in.

Ik neem de tijd, raffel geen shoot af,  zeker niet als het om newborn baby’s gaat. Soms is er tijd nodig om een flesje te geven of een schone luier. Prima, die tijd daarvoor is er, en je betaalt niets extra’s als de shoot langer duurt.

Newborn fotografie Hilversum: prijzen

Je kan kiezen uit verschillende collecties, afhankelijk van hoeveel foto’s je graag wilt hebben. Bij elke newbornshoot zit een album en je kan altijd nog extra digitale bestanden bestellen of een groter album. Ben je benieuwd naar mijn werk? Bekijk dan zeker mijn newborn & baby portfolio voor voorbeelden van eerdere fotoreportages. En, neem op tijd contact met me op. Het beste is om je shoot te plannen als je nog zwanger bent!

WOW, Nicole. Dikke wow voor jouw werk. De foto’s zijn fantastisch.
– ANA

Meer Informatie?

Let’s get in touch!

Vraag nú vrijblijvend meer informatie op voor een newborn-/babyshoot. Heb je andere vragen? Ook dan kan je contact met me opnemen!