(NEWBORN)BABYFOTOGRAFIE

Zoek je een professionele fotograaf voor foto’s van je newborn baby in Utrecht? Dan ben je bij Nicole Langen Fotografie op het goede adres voor een serie liefdevolle foto’s van je pasgeboren babytje. Wanneer je op zoek bent naar een fotograaf voor een newborn reportage betekent het wellicht dat je net bent bevallen of in verwachting bent. Van harte gefeliciteerd!Newborn fotografie Utrecht: hoe gaat het in zijn werk?

De eerste 2-4 weken na de geboorte (newborn) is een bijzondere periode om je baby te fotograferen. Je baby slaapt nog veel, en heeft nog de mooie ronde vormen van toen hij/zij in je buik lag.
Maar ook als je baby al ouder is, is het de moeite waard om een mooie, liefdevolle newborn reportage van je baby vast te leggen.  Baby’s van die leeftijd zijn al wat alerter en zich al  meer bewust van de omgeving om hen heen. De babyreportage plannen we het liefst al in als je zwanger bent. Jouw uitgerekende datum plan ik als ”richtdatum” in mijn agenda alvast in. En de definitieve afspraak voor de fotoreportage maken we definitief nadat je bent bevallen.Newborn fotografie: locatie?

De fotoreportage van je newborn/baby vindt bij jou thuis plaats. Ik fotografeer jouw kleintje en jullie samen in de babykamer, de slaapkamer e/o huiskamer. Is je baby al wat ouder? Dan kunnen we ook naar  een leuke buitenlocatie gaan. Denk aan je eigen tuin, een park in de buurt of bos/heide.Waarom jouw newborn reportage bij Nicole Langen Fotografie?

Voor mij is een fotoshoot connectie maken met mensen. Ik neem de tijd, raffel geen shoot af. Zeker niet als het om newborn baby’s gaat. Soms is er tijd nodig om een flesje te geven of een schone luier. Prima, die tijd daarvoor is er, en je betaalt niets extra’s als de shoot langer duurt. Als je mij boekt, krijg je een serie liefdevolle foto’s van je kleintje, met jullie samen, en als er al een broertje of zusje is kunnen die natuurlijk ook met de jongste spruit op de foto.Wat kost een newborn reportage?

Een liefdevolle newborn reportage kan je al boeken vanaf € 189,- . Maar meer opties zijn mogelijk. Bekijk mijn portfolio en neem tijdig contact voor je boeking!

Menu