Newbornfotografie Utrecht

Professionele Lifestyle Gezinsshoots

Newbornfotografie Utrecht


Nu je kleintje er is, of binnenkort geboren wordt, ben je je aan het oriënteren naar newbornshoots.

Vind jij een klik met mensen belangrijk? 
En een babyfotograaf die op een relaxte en ongedwongen wijze foto’s maakt? 

Als je op zoek bent naar een betrouwbare fotograaf voor je newborn fotoshoot of baby fotoshoot Utrecht, die deze waarden belangrijk vindt, dan ben je bij mij op het juiste adres. 

Hi, ik ben Nicole, lifestyle fotograaf.

En focus mij al een flink aantal jaar op het maken van prachtige zwangerschapsshoots, newbornshoots en gezinsshoots. Honderden baby’s heb ik al mogen fotograferen in de afgelopen 8 jaar.

Niet alleen ervaring speelt mee, maar als professioneel opgeleide fotograaf werk ik ook veilig. Ik heb meerdere cursussen gevolgd in dat kader.

Want veilig shooten is zeker van belang bij newbornshoots en bij babyfotografie. 

Newborn fotografie Utrecht: shoot plannen

Wanneer moet je je shoot plannen? Ik geef je graag advies hierover. Sowieso, voorop staat dat een newbornshoot of babyshoot zo dierbaar is. Om straks foto’s te hebben van je baby die nog zo klein was.

De eerste 2-4 weken na de geboorte (dat noemen we in vakjargon ”newborn”) is een bijzondere periode om je baby te fotograferen. Je baby slaapt nog veel, en heeft nog de mooie ronde vormen van toen hij/zij in je buik lag. 

Maar ook als je baby al ouder is, zeg 3-4 maanden of al een half jaar is, is het de moeite waard om een mooie, liefdevolle babyreportage vast te laten leggen.  Baby’s van die leeftijd zijn al wat alerter en zich al  meer bewust van de omgeving om hen heen. Kunnen al meer lachen. Rollen op hun buik.

Ik geef als advies mee om jullie babyreportage het liefst al te plannen als je zwanger bent. Jouw uitgerekende datum plan ik als ”richtdatum” in mijn agenda alvast in. Of, je kan van te voren al 2 data bij mij prikken voor je shoot, en de definitieve afspraak voor de fotoreportage maken nadat je bent bevallen.


Newborn fotografie Utrecht: locatie

Jullie newborn fotoreportage of jullie babyreportage vindt bij jou thuis plaats. Hoe fijn is dat! Geen gehannes om naar een studio te rijden, tassen te moeten pakken, na te moeten denken wat je allemaal mee moet nemen. Gewoon in je eigen, fijne en vertrouwde thuisomgeving maak ik de mooiste foto’s. Van jullie samen, van de baby alleen, van de baby met papa en mama, en foto’s met broertjes en zusjes als die er ook zijn. 

Ik fotografeer jullie kleintje en jullie samen in de babykamer, de slaapkamer e/o huiskamer. En het is zo waardevol om jaren later die foto’s te hebben die in jullie eigen huis zijn gemaakt.

Waarom jouw newborn shoot bij Nicole Langen Fotografie?

Voor mij is een baby fotoshoot connectie maken met mensen. En dat betekent het volgende:

Ik neem de tijd. Raffel geen shoot af. Zeker niet als het om newborns en baby’s gaat. Soms is er tijd nodig om een flesje te geven of een schone luier. Prima, die tijd daarvoor is er, en je betaalt niets extra’s als de shoot langer duurt.

Als je je newbornshoot aan huis bij me boekt, krijg je een serie liefdevolle foto’s van je kleintje, met jullie samen, en als er al een broertje of zusje is kunnen die natuurlijk ook met de jongste spruit op de foto.

Binnen 15 werkdagen ontvang je je gallery met de mooiste foto’s van je shoot. Dus geen weken wachten, maar ik zorg dat je snel je digitale foto’s in huis hebt. En kan genieten van de mooi(s)te momentjes van jullie samen als nieuw gezin.

Newborn shoot Utrecht prijzen

Voor alle shoots werk ik met collecties. De prijs is afhankelijk van de collectie die je kiest. En, bij elke collectie zit een album bij de shoot. Want, ik vind dat je je foto’s ook in een album horen en niet alleen maar op je computer. En een album bladert ook zo fijn weg, zeker als je over een x-aantal jaar met je kindjes het album weer bekijkt.e

Neem vrijblijvend contact met me op als je meer wilt weten over prijzen en mogelijkheden.

WOW, Nicole. Dikke wow voor jouw werk. De foto’s zijn fantastisch.
– ANA

Meer Informatie?

Benieuwd naar reviews?

Er is natuurlijk veel te vinden als je zoekt naar een babyfotograaf Utrecht. Referenties kunnen helpen. Dus ben je benieuwd naar wat anderen vonden, die jullie voorgingen? Lees zeker ook de ervaringen van andere, jonge ouders (zie knop hieronder).
En bekijk mijn newborn & baby portfolio voor voorbeelden van eerdere fotoreportages.

Graag ben ik jullie babyfotograaf en maak óók voor jullie een liefdevolle serie, die met de jaren steeds dierbaarder wordt! Informeer naar de mogelijkheden.