– my story –

foto links boven/midden onder: Melanie Klinkenberg

This is the story of me….een Hollandse met sproetjes. Geboren aan de andere kant van de wereld, op de Fiji Eilanden. Daarna volgden nog verhuizingen naar Suriname, Canada en Papua Nieuw Guinea totdat ik op mijn dertiende in Nederland neerstreek.

 

Laren is thuis. En dat alweer ruim 30 jaar. Getrouwd met mijn beste vriend en soulmate.  Samen houden we van reizen,  gezellige avonden met vrienden.  We delen ons jaren 30 huis met poezen Salie en Moon en wonen dichtbij het centrum van ons dorp en toch vlakbij de heide om even de benen te strekken en de natuur in te gaan.

 

Ik geloof in de liefde. Dat het vastleggen van kleine, echte momenten ontzettend belangrijk is. Mijn favoriete foto’s zijn foto’s die het verhaal van de mensen in ze vertellen. Foto’s waarop jij terugkijkt, iets voelt. En je hart een sprongetje maakt. Vaak zijn dat de kleine dingen, die zo vanzelfsprekend zijn. Wanneer je met je hand over je zwangere buik strijkt, wanneer het kleine handje de jouwe vastpakt.

 

Ik ben een storyteller. Een moment seeker. En een memory maker.  Ik wil je laten zien hoe veel je liefhebt en hoeveel je geliefd wordt. Ik wil je verhaal vertellen in foto’s. Foto’s die met de jaren steeds dierbaarder worden, lang nadat de babyspulletjes zijn opgeruimd, het speelgoed is vervangen of de kinderen het huis uit zijn.

Ik kijk ernaar uit jouw story voor je te mogen vastleggen.

 

Nicole

I AM…

De liefde, het leven en de kleine stories. En wat er gebeurt wanneer deze kleine dingen in een kamer samen komen. Dat leg ik vast. Met rust. En gevoel.  Want ik ben:
een storyteller,
een memory maker & een moment seeker.

I LOVE …

Bloemen. Bloemengeuren zoals de tropische Frangipani. Mooie quotes. Olijfbomen. Italië. Chocolade (zeezout caramel van Tony Chocolonely). Zonsondergangen. Romantische films. Katten en honden. Polaroids en prints. Het geluk in de kleine dingen zien.

Menu