Nicole langen

– thats’ me

Lifestyle fotograaf

Ik ben Nicole Langen, en al meer dan 10 jaar professioneel lifestyle fotograaf uit Laren, het Gooi. Gespecialiseerd in lifestyle newborn shoots, lifestyle zwangerschapsshoots & lifestyle gezinsshoots.

Ik ben er om je te helpen herinneren. Niet alleen zoals jullie reis in het ouderschap er nú uitziet, maar ook zoals het voelt.

Fotograaf Nicole Langen Fotografie, fotograaf uit Laren, bekijkt haar camera tijdens een fotoshoot op de Soesterduinen.Lieve (aanstaande) mama,

Ik begrijp hoe belangrijk childhood memories van nú voor je zijn. Deze tijd vol chaos met je (pasgeboren) kleintje(s) vergt veel van je. Energie, geduld, slapeloze nachten. En soms de gedachte ”waar is mijn me-time gebleven”?
Maar stiekem wil je dat je tegelijkertijd deze tijd stil kan zetten. Want het gaat allemaal zo hard.

Ik ben er voor je.

Want die kleine, echte -magische- momenten van liefde van én met je mooiste bezit, leg ik graag voor je vast. In foto’s waarbij je later naar terugkijkt, en die immense liefde voelt.
Toen ze nog kleine hummels waren.
Toen ze wel 100x per dag “mama” riepen.
Stout waren, in de “ik ben 2 en ik zeg nee-fase” zaten.
En tegelijkertijd ook jou zo hard nodig hadden.

Liefde is alles

Je krijgt een fijne, relaxte lifestyle reportage. De lifestyle zwangerschapsfoto’s, lifestyle newbornfoto’s e/o lifestyle gezinsfoto’s die ik voor je maak, daar mogen jullie jezelf zijn. We shooten in de gezelligheid en vertrouwde omgeving van je eigen huis. Of op een mooie plek buiten.

Ik laat je zien hoeveel je lief hebt. Hoe veel je geliefd wordt. Lifestyle foto’s die jouw mama-verhaal, jouw papa-verhaal vertellen.
Van je buik, je baby, je jonge gezin.
Van momenten van nu.
Die nooit meer terugkomen.
Die je wilt onthouden.
Vandaag. Volgend jaar. Over 18 jaar.
Lang nadat de babyspulletjes zijn opgeruimd en het speelgoed naar zolder is verhuisd.
Lifestyle foto’s waar je hart steeds opnieuw een sprong van maakt.

LET’S CAPTURE WHAT MAKES YOUR HEART BEAT

More about Nicole

01.

Soulmates

Ik ben lang samen met deze leukerd, Stephan. Die ook een geweldige steun in het mooie werk is, wat ik als lifestyle fotograaf mag doen.
Dagelijks knijp ik me nog steeds in mijn handen dat ik dit toffe beeldmakende beroep mag uitoefenen.

We wonen in het mooie Laren, in een jaren dertig huis met een 95 jaar oude blauwregen die onze hele voorgevel siert. En door zijn fraaiheid zelfs een eigen pagina heeft gekregen in een boek “Wortels in Laren, de bomen van een schildersdorp”.

02.

Huisgenoten

Ik ben “moeder” van 3 z.g. ”fur babies”, onze 3 grijze poezen: Moontje, Soof en Fien.
Lastig om samen op de foto te krijgen, want het zijn dames met een eigen wil. Hier zie je onze Fien.

03.

Bloemen

Ik ben geboren in de tropen, op het verre bounty eiland Fiji. Mijn jeugd bevat veel herinneringen van spelen met mijn broer in de heerlijk geurende bloementuin van mijn moeder. Vol met frangipani’s, hibiscus, orchideeën en jasmijn.

Toen is mijn liefde voor bloemen ontstaan. Liefst vers geplukt heb ik ze in huis, en bloeiend in onze tuin. En niet te vergeten als voornaamste geurnoot in mijn parfums.


“Life isn’t
measured
in minutes,
but in heartbeats”
– joan lowery nixon
VIND IK LEUK!
Bloemen Italië Schotland
Interieurs Fiji IJskoffie
Zand tussen mijn tenen
VT Wonen
Engelse romantische films
Geurkaarsen Mooie quotes
& Champagne
Babyvingers van een slapende baby dichtbij gefotografeerd.

Mijn lifestyle fotografie stijl

Mijn lifestyle fotografie stijl is natuurlijk, tijdloos en licht. Wat erg mooi past bij het fotograferen van de puurheid en schoonheid van je baby, je (blote) zwangere buik, je vrolijke gezin & familie.

Jouw foto’s bewerk ik na onze gezellige lifestyle fotoreportage subtiel: een edit stijl met een film-like vibe. Prachtige huidtonen, kleurecht. Niets bruinigs, moody of donker. Juist lichte, pure foto’s, met kleuren die kloppen. Zoals het eruit ziet.

Jullie foto’s zijn daardoor over 5, 10, 20 jaar nog steeds tijdloos.

Daarnaast, als lifestyle fotograaf, garandeer ik je kwaliteit.

Psst, wil je nog eens nalezen hoe lifestyle fotografie anders is dan studio fotografie of documentaire fotografie? Lees dan deze blog!

Wat zeggen anderen?

Ook dit jaar een prachtige lifestyle newbornshoot geboekt. En opnieuw die fantastische service. Volgend jaar zijn we er weer voor een gezinsshoot!
– Kim
lifestyle newborn shoot