my story

foto credits: Melanie Klinkenberg-Reerds

This is the story of me….een Hollandse met sproetjes. Geboren aan de andere kant van de wereld, op de Fiji Eilanden. Daarna volgden nog verhuizingen naar Suriname, Canada en Papua Nieuw Guinea totdat ik op mijn dertiende in Nederland neerstreek.

 

Laren is thuis. En dat alweer ruim 30 jaar. Getrouwd met mijn beste vriend en soulmate. Samen houden we van reizen, gezellige avonden met vrienden.

 

Ik geloof in de liefde. Dat het vastleggen van kleine, echte momenten ontzettend belangrijk is. Mijn favoriete foto’s zijn foto’s die het verhaal van de mensen in ze vertellen. Foto’s waarop jij terugkijkt, iets voelt. En je hart een sprongetje maakt.

Vaak zijn dat de kleine dingen, die zo vanzelfsprekend zijn. Wanneer je met je hand over je zwangere buik strijkt, wanneer het kleine handje de jouwe vastpakt.

 

Ik ben een storyteller. Een moment seeker. En een memory maker.
Ik wil je laten zien hoe veel je liefhebt en hoeveel je geliefd wordt.
Ik wil je verhaal vertellen in foto’s. Foto’s die met de jaren steeds dierbaarder worden, lang nadat de babyspulletjes zijn opgeruimd, het speelgoed is vervangen of de kinderen het huis uit zijn.

Ik kijk ernaar uit jouw story voor je te mogen vastleggen.

Nicole x
Al heel lang
gelukkig met
deze leukerd!
MAATJES 01
Mijn partners-
in-crime wanner
ik veel editing
werk heb te
doen!
SALIE & MOONTJE 02
De kracht van
enkele woorden
bij elkaar...
QUOTES 03
Bloemen, Olijfbomen,
LACHEN TOT MIJN BUIK ZEER DOET,
kostuumdrama's,
long summer nights,
muziek van George michael,
het geluk in de kleine dingen zien.
En VERDER...
my likes
moment van de dag zonsondergang vakantieland Italië & Zuid-Engeland FAVORIETE DRANKJES gin tonic & een latte LEKKERSTE GEUREN tuberose & bergamot GUILTY PLEASURE Tony Chocolonely
Menu