lieve woorden

SARA & TJØSTIL01Onwijs blij

"We zijn onwijs blij. Nicole's website beloofde hoe de shoot zou zijn: zoal het echt is. En blij dat we na de shoot nog een upgrade hebben genomen naar het duurste pakket omdat we niet konden kiezen uit de vele mooie foto's. We hebben een prachtig album met mooie herinneringen aan de eerste weken van ons lieve meisje, Elynn".

SUSASCA & CHARON02Geroerd

"Ik moest een traan laten toen ik het albumpakket met je lieve kaart ontving. Jouw foto's van ons pasgeboren meisje betekenen zoveel voor ons. Wat een mooi beroep en, vooral, talent heb je! Dankjewel, Nicole."

MARISSA & Pieter03Vol trots

"Afgelopen weekend ontvingen wij ons prachtige fotoalbum. Wat een mooi pakket met niet alleen een hele bijzondere inhoud maar ook twee hele lekkere lollies voor twee hele blije kindjes:) Veel dank voor de (extra) foto's, het album en de lieve kaart, de foto's staan vol trots in ons huis!"

EMSKE & ARNOUT04Zó blij

"Och wat zijn we blij met jouw fotoshoots van mijn zwangere buik en nadat onze zoon ter wereld kwam. De herinneringen die we nu voor altijd hebben zijn zo waardevol. En beide albums zijn ook zo fijn om te hebben. Een tastbare herinnering die we vaak zullen bekijken!"

follow the stories@ insta
LONDON - PARISNICOLE LANGEN
FOTOGRAFIE

Professionele lifestyle fotografie - Laren

error: Content is protected !!