THEIR stories

Deze foto's betekenen zo veel voor ons!

En de tekst op de kaartjes. Ik heb even zitten huilen.

Susasca & Charron

ZO FIJN

Het was onze eerste fotosessie, we wisten niet precies wat we konden verwachten, maar de relaxte sfeer maaktte het allemaal comfortabel. We hebben eerst mooie foto's gemaakt thuis toen ik zwanger was en daarna ook een prachtige serie met onze zoon Mason. 

We zijn ontzettend blij met de foto's en het album. Zeker doen, een shoot bij Nicole!

Deborah & Aschwin

OPRECHT

Ons gezin van vier wilden we op een leuke en natuurlijke manier op de foto krijgen. We konden voor de shoot heerlijk naar buiten. Ik was positief verras door de manier waarop Nicole ook onze jonge kinderen enthousiast maakte. Dankzij haar enthousiasme en aandacht werkten onze meisjes ook boven verwachting goed mee! Dank voor de foto's met oprechte aandacht voor de personen.

Olga & Olav

GEWELDIG

Wij verwachtten een aangename en ontspannen fotosessie en dat heb je meer dan waargemaakt. Professioneel, puur en zelfs vertrouwd. Nicole, je hebt ons erg op ons gemak gesteld. Je nam de tijd voor de sessie en dat droeg bij aan de ontspannen sfeer. Je hebt ons gezin, liefde en geluk weten vast te leggen in prachtige beelden. En je bent een fijn en warm persoon, Nicole! 
Dank daarvoor.

Keith & Ilona

Meer (Google)-reviews van lifestyle shoots lees je hier

Menu