– their story –

Wij verwachtten een aangename en ontspannen fotosessie en dat heb je meer dan waargemaakt!

Professioneel, puur en zelfs vertrouwd. Nicole, je hebt ons erg op ons gemak gesteld. Je nam de tijd voor de sessie en dat droeg bij aan de ontspannen sfeer.

Je hebt ons gezin, liefde en geluk weten vast te leggen in prachtige beelden. En je bent een fijn en warm persoon, Nicole!
Dank daarvoor.

Liefs van Ilona, Keith en Lennox.

MARINDA & EDY Wij boekten de ''Belly & Babyshoot'' en de verwachtingen die ik van te voren had klopten helemaal. Nicole was erg geïnteresseerd in ons verhaal en ging eerst in gesprek om ons beter te leren kennen. Vanuit een ontspannen sfeer zijn we op locatie foto's gaan maken. Ook de shoot met onze prachtige dochter ging heel ontspannen. Nicole, je doet je werk met zoveel passie dat het er vanaf straalt. De foto's vinden we geweldig. Dank voor alles!
DEBORAH & ASCHWIN Nicole, we zijn ontzettend blij met de foto's en het album!
We hebben eerst mooie foto's gemaakt thuis toen ik zwanger was en daarna ook een prachtige serie met onze zoon Mason.
Het was onze eerste fotosessie, we wisten niet precies wat we konden verwachten, maar de relaxte sfeer maaktte het allemaal comfortabel. Zeker doen, een shoot bij Nicole!
OLGA Ons gezin van vier wilden op een leuke en natuurlijke manier op de foto krijgen. En dat is zeker gelukt! We konden heerlijk naar buiten en het weer was ons goed gezind. Ik was positief verrast door de manier waarop Nicole ook onze jonge kinderen enthousiast maakte voor de fotosessie. Dankzij haar enthousiasme en aandacht werkten onze meisjes ook boven verwachting goed mee! Dank voor de foto's met oprechte aandacht voor de personen!
Menu