Ik maak lifestyle foto's van zwangeren, (pasgeboren) baby's, het (jonge) gezin. En de reden is altijd hetzelfde.

Ik wil je helpen herinneren.  Niet alleen zoals het eruit zag.
Maar ook zoals het voelde. De armen om je nek. Het kusje op je wang. 

Foto's die je verhaal vertellen, hoe klein of groot dat is.  Ongedwongen foto's waarin jij jij bent. Jullie jezelf zijn. 
Dat wanneer je naar de foto's kijkt, je de liefde ziet, voelt en onthoudt

Foto's die een bijzonder plekje in je hart zullen krijgen, en in het hart van je kinderen en uiteindelijk hun kinderen. Die met de jaren steeds dierbaarder worden.


VÓÓR JE SESSIE

Voorafgaand aan je sessie ontvang je een boekingsoverzicht en de algemene voorwaarden. Ook krijg je een handig online e-boekje. Met daarin (kleding)tips ter voorbereiding op de shoot. Ik ben fan van zachte, op elkaar afgestemde kleding in overeenkomende tinten. Knallende kleuren raad ik echt af. Die maken het beeld onrustig en komt het eindresultaat meestal niet ten goede voor de sfeer van de foto's die je wilt.
Voor newborn/babyshoots: ik werk zonder z.g. ''props'' (mandjes, vachtjes enz). Jouw eigen spullen, die gebruiken we. Want daar heb jij later de fijnste herinneringen aan omdat ze echt van jullie zijn (geweest). 
TIJDENS JE SESSIE

Elke sessie is uniek. Ieder gezin is anders. Maar dat maakt mij niet uit. Wat ik belangrijk vind is dat iedereen zichzelf mag zijn. Ik werk vanuit mijn gevoel, geef je aanwijzingen, zodat je je niet in het diepe gegooid voelt. Dat levert die mooie momenten op beeld op. En, je voelt geen tijdsdruk. Klant is koning, je krijgt mijn exclusieve tijd. Ik plan maar één fotoshoot op een dag in, want ik wil dat jij, geen druk voelt. Een gehaaste shoot hoort niet bij mijn werkwijze. Dat vind ik niet fijn naar jou toe. 
NA JE SESSIE

Na de shoot bewerk ik de foto's. Zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen ontvang je via je mailbox de link naar je eigen bestelgallery met daarin de selectie van je mooiste foto's.  Jouw (gekozen) foto's ontvang je vervolgens in hoge resolutie via een handige downloadlink in je mailbox. Je album bestel ik 1x per maand bij een professioneel vakleverancier en stuur ik met je nabestellingen in een mooi pakketje (met een goodie) via de post naar je toe!Time flies. Wacht niet tot jullie in een groter huis wonen, de kinderen naar school gaan, of dat je haar langer is gegroeid. Memories maak je nú. Nu het nog kan, nu ze nog klein zijn. Zodat je de lieve, mooie en ongdewongen momenten van nu voor later en voor altijd hebt.

Menu