COUNTDOWN COMPLETED

Countdown naar 30 april. De datum van de beoogde live gang van mijn website. En die datum kwam steeds dichter bij. Oef, en ik had nog heel veel te doen. Niet alleen qua website inhoud, maar ook op het gebied van website functionaliteit moest ik de zeilen nog bijzetten:

  • nalopen van alle interne links
  • nalopen van alle kleuren (ik gebruik diverse tinten blauw en goud/bruin)
  • tekst controle
  • foto controle
  • nieuwsbrief / RSS-feed check
  • instellingen van eigen e-mail adressen dubbel controleren

Het werkklokje tikte de laatste paar werkdagen van april hard door. En natuurlijk moest ik de site dan ook even live testen.

Vier bakken koffie

Woensdagochtend 30 april. Alles leek te werken, alle instellingen voldeden aan de wensen. Met moeite kon ik mijn lunchbroodje weg krijgen, en na de vierde bak koffie (toch ook wel een beetje om de zenuwen te temmen), nog een finale controle. Die ging ook weer goed. Gelukkig. Maar niet voordat ik op 2 verschillende plaatsen de gehele website, en mijn gehele fotobusiness files ging backupen. Voor het geval dat er maar iets scheef zou gaan tijdens de live gang.

Launched

En toen…..op woensdag 30 april, rondom de klok van 15:00 uur was het zover. Ik kon eindelijk de ‘’site under construction modus’’ omzetten naar ‘’site live’’. De world-wide-web was een nieuwe website rijker! www.nicolelangenfotografie.nl was live. Yoehoe! Alles deed het, alles werkte, niets was gecrashed, niets kwam raar op het scherm over! Opluchting. Ontlading. Een zucht van verlichting.

Bekroning

Weet je wat zo raar was? Om eindelijk mijn eigen creatie live te zien staan op het internet. Het internet waar IK altijd bij ANDERE websites heb zitten zoeken, kijken, lezen, ontdekken. Het internet waar ANDEREN nu bij MIJN site kunnen zoeken, kijken, lezen, ontdekken. Wow! Bizar. Onwerkelijk. 8 weken hard werken met als symboliek de datum van 30 april – ons oude Koninginnedag – als bekroning op mijn werk. Countdown completed – dat verdiende taart met bubbles! En die fles ging goed leeg, kan ik jullie vertellen!

Dank

Ik ben overdonderd door zo veel lieve complimenten. Reacties via de telefoon, via mailtjes en whatsappjes. Maar ook via de social media kanalen: Facebook, Twitter, Linkedin. Met dank aan Greetz en PostNL die ervoor zorgden dat jullie kaartjes, bloemen, cadeau’s, en zelfs een prachtig feestballon goed in Laren terechtkwamen. Iedereen enorm bedankt!

countdown, bedankt
Mijn hart en ziel heb ik in mijn website gestopt, en ik hoop in de toekomst nog veel mooie verhalen met mijn fotocamera te mogen vertellen.

Shine on and keep on making beautiful moments!

 

 

Nicole

andere

blogstories

LEES VERDER

Professionele lifestyle fotografie - Laren

error: Content is protected !!