IN DE KRANT | HILVERSUM

Hoe leuk is het als je foto’s die je zelf hebt gemaakt terugziet in de krant, en nog wel een regionale!

In december heb ik voor Stichting Earlybirds kleine Rosalie gefotografeerd. En over haar prille, spannende en volkomen onverwachte komst verscheen gisteren (6 februari) een hele leuke reportage  in de Gooi- en Eemlander.

Het verhaal in de krant is ontstaan toen journaliste Annemarie de Jong langs het huis van Rosalie reed en het bord ”Ons vechtertje – eindelijk thuis in de tuin” in de voortuin van ouders Simone en Maikel zag staan. Ze belde aan, hoorde het verhaal van Rosalie, en besloot er een stukje over te schrijven met foto’s waarvan 3 van de 7 foto’s van mijn hand zijn ;-)) 

Rosalie is op 12 oktober geboren na 26 weken zwangerschap en weegt slechts 1100 gram. Veel te vroeg. Na een verblijf in het AMC, verhuist ze op 4 december naar het Tergooi Ziekenhuis in Blaricum. Simone en Maikel hadden zich bij Earlybirds opgegeven en zo kwam het dat ik uiteindelijk de reportage van Rosalie mocht uitvoeren vlak voor kerst. Ze sliep zo vredig tijdens de shoot, en hoe lief waren Simone en Maikel met haar bezig, echt hartverwarmend. Ook na de reportage hield ik contact met Simone en ik kreeg in januari bericht dat Rosalie eindelijk ook thuis was! En, zoals in het artikel staat, binnenkort gaan dan eindelijk de geboortekaartjes de deur uit!

 

X   Nicole

Gooi en Eemlander 6-2-2016Preview-640-900-816128_1

 

Bron: Gooi en Eemlander, 6-februari 2016

andere

blogstories

LEES VERDER

Professionele lifestyle fotografie - Laren

error: Content is protected !!