– ALBUMS –

Je ontvangt standaard een prachtig vormgegeven album bij elke reportage. Dat doe ik omdat ik graag wil dat je tastbare herinneringen hebt, die je vandaag, morgen en overmogen kunt blijven bekijken. En albums zijn daar hét voorbeeld van.


Dierbare foto's op een USB-stickje horen niet in je bureaulade te verstoffen. Kans bestaat dat zo'n stickje kapot gaat, dat je 'm kwijt raakt of dat het type USB op den duur niet meer compatibel is met je pc. Weg dierbare foto's! Papier is geduldig en vergaat niet. 


⦿ elk album wordt op mat papier gedrukt, geen kans op vette vingerafdrukken


⦿ elk album wordt op zware kwaliteit papier gedrukt, geen kans op vouwrandjes


⦿ de pagina's vallen mooi plat open en foto's kunnen over de middennaad worden gedrukt


⦿ ingebonden in een fraai linnen omslag waarvan je de kleur zelf kan bepalen.
Vóór je sessie

Voorafgaand aan je sessie ontvang je alle shootdetails. Plus een handig online e-boekje. Met daarin (kleding)tips ter voorbereiding op de shoot. Ik ben fan van op elkaar afgestemde kleding in overeenkomende tinten: pastelkleuren, aardekleuren, beigetinten. Ik raad knallende, felle kleuren echt af, want die maken het beeld onrustig en komt het eindresultaat meestal niet ten goede voor de sfeer van de foto's die je wilt.Tijdens je sessie

Elke sessie is uniek. Ieder gezin is anders. Maar dat maakt mij niet uit. Wat ik belangrijk vind is dat iedereen zichzelf mag zijn. Ik werk vanuit mijn gevoel, geef je wat kleine aanwijzingen, zodat je je niet in het diepe gegooid voelt. Dat levert die mooie, pure momenten op beeld. En, heel belangrijk, je voelt geen tijdsdruk. Klant is koning, je krijgt mijn exclusieve tijd. Ik plan maar één fotoshoot op een dag in, want ik wil dat jij, net als ik, rust hebben. Een gehaaste shoot hoort niet bij mijn werkwijze. Dat vind ik niet fijn naar jou toe.  Na je sessie

Na de shoot bewerk ik de foto's. Binnen 2 weken ontvang je de link van je eigen online gallery via je mailbox. Hier kan je jouw keuze maken, tenzij je voor collectie ''Love all the way'' kiest. Want dan ontvang je ALLE foto's. De bestanden ontvang je in hoge resolutie via een handige downloadlink in je mailbox. En het album komt via de post naar je toe!Time flies. Wacht niet tot jullie in een groter huis wonen, de kinderen naar school gaan, of dat je haar langer is gegroeid. Memories maak je nú. Nu het nog kan, en je de lieve, mooie, bijzondere, grappige (gezins)momenten voor altijd stilzet.

Menu