Albums..

DIE IEDER JAAR MEER WAARDE KRIJGEN

ALBUMS

Albums zijn vaak niet het eerste waar je aan denkt, als je een fotoshoot boekt. Toch zijn albums veel en veel belangrijker dan je denkt.

Jullie dierbare foto’s horen niet op een pc of telefoon te verstoffen, maar horen in een prachtig album, dat je altijd bij de hand hebt om vaker samen doorheen te bladeren.

Want, weet je, jullie foto’s van je zwangerschapsshoot, je newbornshoot, of je gezinsshoot die worden in de loop der maanden, zelfs jaren, alleen maar meer waard. Je kan nooit meer terug naar die tijd van toen. Toen je dit kindje in je buik droeg. Toen je net bevallen was van je baby. Toen je jonge gezin nog bestond uit die kindergezichtjes met beugels, zonder voortanden en met schrammen op de knietjes van al het spelen buiten. Al die mooie foto’s wil je toch gebundeld zien in een album dat een deel van je familiegeschiedenis wordt?

Ik heb al meerdere keren meegemaakt dat ouders mij huilend opbelden: harde schijf van de pc kapot. Alle foto’s van die dierbare, jonge jaren, van die enorm leuke shoot weg. Onherstelbaar terug te halen. Ja, pc’s gaan stuk.

En dan is een album het enige tastbare wat je nog hebt

Afhankelijk van je gekozen shoot, ontvang je of een 10x10 /13x13 mini album met 8 bladzijdes en ruimte voor 8 foto's van je shoot of het prachtige grote album in 20x20 met 16 bladzijdes en ruimte voor tot wel 25 van jullie mooie foto's.

Luxe albums zijn er in maat 20x20 met 30 bladzijdes en te upgraden in de formaten 25x25 / 30x30. De luxe albums kan je altijd nog uitbreiden met:
- meer pagina's en / of
- gegraveerde naam (embossing) op de cover.

"Wow, de foto's in ons luxe album maken de shoot helemaal af."

- Esther & Jaro

SPECIFICATIES

alle albums:

✓ In 15x15, 20x20 afhankelijk van je gekozen collectie en mogelijkheid om ze te upgraden naar 25x25/30x30.
✓ Op Fuji papier geprint, kleurecht.

✓ Allemaal "lay-flat" - oftewel de pagina's lopen strak door, niet zoals een magazine ingebonden.

✓ Op 1mm dik pvc gelijmd in plaats van karton, waardoor je album veel langer mooi blijft.
✓ Mijn leverancier alleen aan professionele fotografen levert, je krijgt dus geen consumentenkwaliteit.

✓ Je kan kiezen uit omslagen in linnen, kunstleer of zacht microfibra (voelt als velvet aan) als je voor de grotere/luxe albums kiest.

 

EXTRA PRODUCTEN

HARMONICA MAPJES

Harmonicamapjes zijn verkrijgbaar op wit karton of op fotopapier in 10x10 met 4 of 6 foto's. Tekst op de voorkant zit bij de harmonicaboekjes inbegrepen.

 

prints

Waarom niet ook denken aan mooie afdrukken of vergrotingen? Om je huis te sieren of in mooie lijsten neer te zetten. En er zit ook meer achter foto's afdrukken...

 

Professionele lifestyle fotografie - Laren