cadeaubonnen

Een shoot cadeau geven voor bijvoorbeeld een babyshower of voor je partner, voor je dochter die in verwachting is, is een dierbaar en blijvend geschenk.
 
Je kan kiezen hoe je de cadeaubon wilt gaan geven:
 

zelf overhandigen

Maak het persoonlijk en overhandig de cadeaubon zelf. Ik zorg ervoor dat de bon mooi ingepakt via PostNL jouw kant opkomt.

zelf per mail sturen

Bespaar papier en CO2-uitstoot en mail je gepersonaliseerde cadeaubon aan de ontvanger. Ik zorg ervoor dat de bon via een mooie pdf in je inbox belandt zodat jij die kan doormailen.


In beide gevallen schrijf ik de bon op naam uit en kan ik deze ook verder voor je personaliseren. Bijvoorbeeld door de namen van de gevers erbij te zetten, of een persoonlijk stukje tekst erbij te zetten.


Kies een shoot of bepaal het bedrag

De cadeaubon kan worden gebruikt voor een van de shootcollecties die ik heb voor een zwangerschapsshoot, een newborn-/babyshoot, een familieshoot of een portretshoot.
Uiteraard kan je ook een zelf gekozen bedrag cadeau geven.
Degene die de cadeaubon ontvangt, kan altijd nog extra bestanden kiezen of een upgrade nemen naar een ander album of collectie.

verzending

Binnen uiterlijk 3 werkdagen na ontvangst van je betaling, stuur ik de bon mooi ingepakt per post naar je toe (verzendkosten €4,25), of, indien je kiest voor het geven van een digitale bon, mail ik je deze als pdf-bestand toe. Woon je bij mij in de buurt (Laren), dan kan je de bon natuurlijk ook zelf komen ophalen!

 

JA, ik wil een bon geven!

verstuur

Dankjewel voor jouw bericht! Je hoort snel van me. Volg je mij al op Instagram (@nicole_langen)? Leuk om je daar (ook) te zien! Oeps - er ging iets fout! Check de ingevulde velden en probeer het nogmaals!
follow the stories@ insta
LONDON - PARISNICOLE LANGEN
FOTOGRAFIE

Professionele lifestyle fotografie - Laren

error: Content is protected !!