Cadeaubonnen..

EEN WAARDEVOL GESCHENK

CADEAUBON

CADEAUBON FOTOSHOOT

Een cadeaubon voor een zwangerschapsshoot, een newbornshoot of een gezinsshoot cadeau geven voor bijvoorbeeld een babyshower of voor je partner, voor je dochter die in verwachting is, is een dierbaar en blijvend geschenk. Vraag via onderstaand formulier je cadeaubon aan, en kies hoe je deze wilt geven.

zelf overhandigen

Maak het persoonlijk en overhandig de cadeaubon zelf. Ik zorg ervoor dat de cadeaubon mooi ingepakt via PostNL (brievenbuspost €4,95) naar jou thuisgestuurd wordt. Ik kan het ook direct aan de ontvanger versturen, mocht je dat liever willen.

zelf per mail sturen

Bespaar papier en CO2-uitstoot en mail je gepersonaliseerde cadeaubon aan de ontvanger. Ik zorg ervoor dat de bon via een mooie pdf in je inbox belandt zodat jij die zelf kan doormailen.


In beide gevallen schrijf ik de cadeaubon op naam uit en kan ik deze ook verder voor je personaliseren. Bijvoorbeeld door de namen van de gevers en/of een persoonlijk stukje tekst erbij te zetten.


Kies een shoot of bepaal het bedrag

De cadeaubon kan worden gebruikt voor een van de shootcollecties die ik heb voor een zwangerschapsshoot, een newbornshoot, of gezinsshoot. (NB: Ik fotografeer geen grote groepen/families). Uiteraard kan je ook een zelf gekozen bedrag cadeau geven. Degene die de cadeaubon ontvangt, kan altijd nog extra bestanden kiezen of een upgrade nemen naar een luxer album of andere collectie.

NB: Ik neem contact met je op nadat je je cadeaubonaanvraag hebt gemaild naar me om alles door te nemen.

 

JA, ik wil een CADEAUbon geven!

verstuur

Dankjewel voor jouw bericht! Je hoort snel van me. Volg je mij al op Instagram (@nicole_langen)? Leuk om je daar (ook) te zien! Oeps - er ging iets fout! Check de ingevulde velden en probeer het nogmaals!

Professionele lifestyle fotografie - Laren

error: Content is protected !!