Veel gestelde vragen na je fotoshoot


Ik geloof in snelle “turn around” tijden. Natuurlijk wil jij heel graag snel je mooiste foto’s zien in je eigen tijdelijke online gallery. Daarom ga ik na jullie leuke shoot zo spoedig mogelijk aan de slag met de edit van jullie mooiste foto’s. Ik doe mijn best om alles op korte termijn, maar met behoud van kwaliteit, op te leveren.

Als je de collectie Love all the Way / Bump & Baby luxe hebt gekozen, is mijn streven dat je binnen 10 werkdagen je gallery ontvangt.

Als je de collectie Bundles of Joy / Lots of Bliss / Bump & Baby mini hebt gekozen, ontvang je binnen 14 werkdagen je gallery.


Absoluut! Alle foto’s in jullie online gallery zijn al helemaal bewerkt (denk kleur, belichting, uitsnedes). Want ik vind kwaliteit leveren belangrijk. Je krijgt gelijk het prachtige resultaat te zien.

Wist je dat ik gemiddeld per shoot alleen al aan het hele editingsproces 2,5-3 uur gemiddeld kwijt ben? Ik doe dat foto voor foto en secuur.

Je mag erop vertrouwen dat ik als professioneel fotograaf de allermooiste foto’s kies van je shoot! Sommige foto’s zijn mooier in zwart-wit dan in kleur. Omdat daar meer emotie, liefde of eigenheid in zit. Ik kijk beeld voor beeld wat het mooist bij de foto past.

Nee. Nabewerken is een heel belangrijk onderdeel van mijn werk. Ik lever dan ook alleen volledige series af, conform mijn “handtekening”. En dat is een stukje editing en bewerkingsstijl die bij mij, de maker van het beeld, hoort. Jullie downloadgallery bevat straks de mooie bewerkte foto’s in hoge resolutie en webresolutie..

Zeker! Het is namelijk zo waardevol om foto’s in je huis in mooie lijsten op te hangen, of neer te zetten. Je kan behalve prints ook extra albums, mooie harmonicamapjes en/of wandproducten bestellen.

En, weet je wat het voordeel is als je bij mij producten bestelt?
Omdat ik alles voor je regel en bij de beste vakleveranciers bestel (geen consumentenkwaliteit), levert dit voor jullie als jong gezin niet alleen tijdwinst op, maar ook de beste kwaliteit aan producten. En zo blijven je fotobestanden niet op je pc hangen. Te vaak hoor ik van jonge gezinnen dat ze echt geen tijd hebben om door alle digitale bestanden te gaan en het maar voor zich uit schuiven. Met als resultaat dat je foto’s figuurlijk op je pc ”verstoffen”. Zo zonde!

Meer informatie en alle prijzen van (extra) c.q. luxe albums, harmonicamapjes en prints vind je straks in je online gallery terug.
Wandproducten zijn vaak op maat, prijzen hiervoor kan ik apart voor je navragen.

Ik bestel alle producten bij topleveranciers die kwaliteit bieden in materiaal maar ook kleurechtheid, en speciaal voor fotografen leveren, dus geen consumentenkwaliteit.