Veel gestelde vragen na je fotoshoot


Natuurlijk wil jij heel graag snel je mooiste foto’s van de fotoshoot terugzien in je eigen tijdelijke online gallery.

Daarom ga ik na jullie leuke shoot zo spoedig mogelijk aan de slag met de edit van jullie mooiste foto’s. Ik doe mijn best om alles op korte termijn, met behoud van kwaliteit, op te leveren.

Als je de collectie Love all the Way / Bump & Baby luxe hebt gekozen, is mijn streven dat je binnen 10 werkdagen je gallery ontvangt.

Als je de collectie Bundles of Joy / Lots of Bliss / Bump & Baby mini hebt gekozen, ontvang je binnen 14 werkdagen je gallery.

In de zomermaanden (mijn hoogseizoen vw ook de vele buitenshoots, naast de binnenshoots) kan het aanleveren van je gallery soms ietsjes langer duren. Als dat het geval is, laat ik dat nog even weten.


Absoluut! Alle foto’s in jullie online gallery zijn al helemaal bewerkt (denk kleur, belichting, uitsnedes). Want ik vind kwaliteit leveren belangrijk. Je krijgt gelijk het prachtige resultaat te zien.

Wist je dat ik gemiddeld per shoot alleen al aan het hele editingsproces 2,5-3 uur gemiddeld kwijt ben?
Ik doe dat foto voor foto en secuur.

Je mag erop vertrouwen dat ik als professioneel fotograaf de allermooiste foto’s kies van je shoot! Sommige foto’s zijn mooier in zwart-wit dan in kleur. Omdat daar meer emotie, liefde of eigenheid in zit. Ik kijk beeld voor beeld wat het mooist bij de foto past.

Nee. Nabewerken is een heel belangrijk onderdeel van mijn werk. Ik lever dan ook alleen volledige series af, conform mijn “handtekening”. En dat is een stukje editing en bewerkingsstijl die bij mij, de maker van het beeld, hoort. Jullie downloadgallery bevat straks de mooie bewerkte foto’s in hoge resolutie en webresolutie..

Zeker! Het is namelijk zo waardevol om foto’s in je huis in mooie lijsten op te hangen, of neer te zetten. Je kan behalve prints ook extra albums, mooie harmonicamapjes en/of wandproducten bestellen.
Bekijk hier wat voorbeeldjes.

En, weet je wat het voordeel is als je bij mij producten bestelt?
Omdat ik alles voor je regel en bij de beste vakleveranciers bestel (geen consumentenkwaliteit), levert dit voor jullie als jong gezin niet alleen tijdwinst op, maar ook de beste kwaliteit aan producten.

En zo blijven je fotobestanden niet op je pc hangen.
Te vaak hoor ik van jonge gezinnen dat ze echt geen tijd hebben om door alle digitale bestanden te gaan en het maar voor zich uit schuiven.
Met als resultaat dat je foto’s figuurlijk op je pc ”verstoffen”.
Zo zonde!

Meer informatie en alle prijzen van (extra) c.q. luxe albums, harmonicamapjes en prints vind je straks in je online gallery terug.
Wandproducten kan ik ook leveren, en die zijn vaak op maat vw de afmetingen. Prijzen hiervoor kan ik apart voor je navragen.

En wist je?
Ik bestel alle producten bij topleveranciers die kwaliteit bieden in materiaal maar ook kleurechtheid.

Voor mij als kleine zzp’er speelt mond-tot-mond referenties echt een grote rol.

Veel dank gaat dan ook uit naar jou, en al mijn lieve klanten die vrienden e/o familie mijn kant opsturen en zo zelf kunnen ervaren hoe een fijne, relaxte en leuke fotoreportage van hun zwangerschap, newborn/baby of gezin is.

Daarom heb ik een speciaal VIP-referral programma samengesteld. Om jou als klant te bedanken voor je aanbeveling.

In het kort komt het erop neer dat als jij als klant een kennis/familielid aan mij aanbeveelt die een fotoreportage boekt, en ook achter de rug heeft, jij van mij een voucher van €25 die jij zelf kan inwisselen voor een volgende fotosessie bij mij.

En jouw kennis/familielid krijgt ook een cadeau, namelijk een luxe afdruk in 15×20 naar keus van een van hun lievelingsfoto’s uit hun fotoreportage.

Zo kan je kennis/familielid zelf ook een prachtige fotosessie ervaren bij mij, ontvangen jullie daarvoor een kortingsvoucher en ik kan nog meer lieve en leuke families ontmoeten.

Hier lees je alles nog even na.