FREEBIES

VIP Referentie Programma

Inmiddels heb ik al meer dan 700 blije zwangeren, baby’s, gezinnen en families vóór mijn lens gehad.

En steeds vaker weten nieuwe klanten de weg naar mij te vinden, omdat jij ze over je eigen enthousiaste shootervaring(en) hebt verteld.

Nu ik ruim wat jaren mijn mooie fotograafbedrijf heb, leek het me dan ook een goed moment om een special referentie programma in het leven te roepen, de “VIP-referrals”.

Waarbij je per geboekte referentie een €25 referentie-voucher cadeau krijgt. En weer kan inwisselen. Zie het als mijn manier om nog een keer extra dankjewel te zeggen.

Hoe het werkt? Lees verder.

Wat en hoe?

 • Kennen jullie vrienden of kennissen die op zoek zijn naar een professioneel lifestyle fotograaf?  Refereer mij aan ze.
  Door jullie mooie foto’s of album te laten zien.
  Door ze te wijzen naar mijn website en Instagram / Facebook pagina.
  Door enthousiast te zijn!
 • Als je vrienden of kennissen vervolgens jullie naam noemen bij het boeken van hun fotoreportage en nadat deze heeft plaatsgevonden, krijgen ze een luxe afdruk van hun lieverlingsfoto in 15×20 cadeau. Maar….ook jij krijgt wat!
 • Nadat hun shoot heeft plaatsgevonden, ontvangen jullie van mij een kortingsvoucher van €25. Die jij dan zelf weer kan inwisselen als korting op een volgende shootpakket naar keuze of als korting op producten zoals een luxer album, wandproducten enz.
 • Die korting voor jullie kan dus best oplopen. Hoe meer vrienden een fotoreporage boeken met vermelding van jullie naam, hoer meer korting dit voor jullie kan opleveren.
  Het enige wat je vrienden of kennissen dus hoeven te doen is jouw naam te vermelden bij het boeken van de shoot – en natuurlijk moet die shoot met hen dan ook daadwerkelijk hebben plaatsgevonden.

VIP referentie : voorwaarden nog even op rij

 • Voor elke klant die via jou een shoot bij mij boekt, ontvang je een VIP-referentie-voucher (digitaal).
 • Ze moeten jullie naam bij de voorgenomen boeking wel doorgeven.
  De waarde van elke referentie-voucher is €25 (zegge vijf en twintig euro).
 • Elke referentie-voucher is 2 jaar geldig na datum uitgifte en wissel je binnen die periode in om voor een shoot-/ of productkorting in aanmerking te komen.
 • Elke referentie-voucher wordt op naam uitgegeven en is niet overdraagbaar.
DUS…

Share the love!