Jouw fotosessie moet een “experience“, een ervaring zijn. Van begin tot eind. Kwaliteit gaat boven kwantiteit. Daar sluit ik geen compromis over. Jij bent / jullie zijn op je shootdag exclusief mijn klant(en). Zodat jij het middelpunt bent. Ik werk niet met tijdslots en zit dus niet op hete kolen als je baby even huilt en getroost moet worden.

 

Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in lifestyle fotografie en fotografeer ik alleen zwangeren, newborns/baby’s en het jonge gezin. Ook ben ik lid van de Lifesyle Photographers Association en aangesloten bij de Vereniging van Newborn Fotografen Nederland-/België.

 

Tijdens de shoot geef ik je aanwijzingen. Zodat je je niet in het diepe gegooid voelt wanneer ik de camera op je heb gericht. Dat werkt heel prettig, zo heb ik vaak van klanten teruggehoord. En ‘t levert foto’s op die natuurlijk en ongedwongen zijn. Of je nu zwanger bent en ik jou en je blote buik fotografeer, of wanneer je je baby hebt gekregen en jullie gezin verder is gegroeid.

 

Je hoeft ook niet naar de camera te kijken. Daar ben ik niet zo van. Sterker nog, ik heb een hekel aan “say cheese”- foto’s  ;) Tijdens de hele “shootexperience” houd ik je goed op de hoogte.  Vanaf het moment van je boeking, totdat alles is afgerond en je alles in huis hebt. (Daar komt de perfectionist in me om de hoek kijken).

 

Mijn prioriteit, dat zijn jullie. Jullie liefde, jullie memories, jullie story. En ik ben de gelukkige die dat mag vastleggen!

waar ik ook voor sta: BRENG JE FOTO'S TOT LEVEN.


ZE HOREN NIET OP JE SMARTPHONE OF PC.
MAAR IN EEN ALBUM, AAN JE MUUR,
OF AFGEDRUKT IN EEN MOOIE LIJST.
Menu