LIFESTYLE ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE AMSTERDAM

Zoek je naar zwangerschapsfotografie in Amsterdam? En zou je een betrouwbare fotograaf voor je zwangerschapsshoot willen boeken, die weet hoe ze jouw zwangere buik op een prachtige en relaxte manier vastlegt?


Hartelijk gefeliciteerd met je zwangerschap en het feit dat je over enkele maanden je babytje verwacht!

Ik ben Nicole en ben gespecialiseerd in zwangerschapsshoots, newbornshoots, babyshoots en gezinsshoots.
Inmiddels heb ik al vele zwangeren vóór mijn lens mogen vastleggen. Mijn shoots doe ik op een rustige manier, waarbij je je volledig op je gemak voelt. Dat hoor ik altijd terug van mijn klanten.

 
Zwangerschapsfotografie Amsterdam: werkwijze

Wat een bijzondere tijd beleef je nu. Je ziet je lichaam steeds een stukje veranderen, je buik groeien en je voelt de kleine in je buik bewegen. En naarmate de weken verstrijken leef je naar de geboorte van je kindje toe.

En nu ben je aan het rondkijken naar een fotograaf die zwangerschapsfotografie in Amsterdam aanbiedt. Dat doe ik! En ook voor jou leg ik deze bijzondere periode graag voor je vast middels een mooie zwangerschapsshoot.

Voor het maken van een mooie serie foto’s tijdens je zwangerschap kun je het beste de 28e-25e week van je zwangerschap aanhouden. Je buik is dan al mooi van vorm.

Wil je foto’s met je partner erbij of met je kindjes erbij? Dat kan zeker. Samen bespreken we wat jouw wensen zijn en waar we de foto’s maken. Het voordeel van een zwangerschapsshoot aan huis is dat je relaxt in je eigen, vertrouwde omgeving de fotoserie kan laten maken. Nog een voordeel? Thuis kan je je 1-2x kunt omkleden. En is het makkelijker om je ontblote zwangere buik te fotograferen als je dat wilt. Dat is wel zo prettig.
Natuurlijk kan je ook naar buiten gaan voor de shoot, als het weer tenminste meezit. Er zijn prachtige plekken voor zo een buikshoot.

Waarom zwangerschapfotografie bij Nicole Langen Fotografie?

Ik vind kwaliteit leveren belangrijk. Ik ben professioneel opgeleid lifestyle fotograaf, en heb ruime ervaring met het vastleggen van dierbare, ongedwongen shoots voor zwangeren en jonge gezinnen. En heb in de afgelopen jaren inmiddels al heel veel zwangeren van hun zwangerschapsshoot mogen voorzien.

Kwaliteit vertaald zich bij mij op diverse manier. Ik plan per dag maar één fotoreportage in. Je hebt dus geen haastig, afgeraffelde zwangerschapsshoot omdat mijn agenda roept om naar de volgende shoot te moeten vliegen.
Mijn zwangerschapsfotografie kenmerkt zich ook door hoe ik omga met de tijd tijdens je shoot. Ik werk niet via een vast aantal uren, maar neem de tijd. Voordat ik mijn camera’s pak, neem ik de tijd om samen te kijken naar de kleding die je aan wilt trekken, neem ik de tijd om een serie foto’s maken in jullie huis, de slaapkamer, babykamer, en is er tijd om ook jullie samen te fotograferen.

Ik geef jullie makkelijke aanwijzigingen, waar je je handen moet laten, wat te doen met je houding enz. Klanten hebben vaak genoeg gezegd achteraf “wat voelde dat relaxt en heel natuurlijk aan”. Voor meer reviews scroll naar beneden.

Zwangerschapsshoot Amsterdam: prijzen

Voor je mooie zwangerschapsreportage maak je keuze uit een van de collecties (pakketten), aangezien ik werk met diverse collecties. Deze zijn inclusief digitale bestanden en een album. Want foto’s moet je makkelijk kunnen bekijken en gedrukt op papier heb je een aandenken aan de tijd dat je je baby in je buik droeg.

Je kunt ook de speciale combi-collectie genaamd  ‘’Belly & Baby’’  kiezen. En die bestaat uit een zwangerschapsshoot én een newbornshoot of babyshoot. Dus twee sessies van minimaal 1 uur fotografie per keer tegen een heel aantrekkelijk tarief. Hier staan alle collecties opgesomd inclusief de prijzen.


Wellicht ben je benieuwd naar voorbeelden van eerdere zwangerschapsreportages? Bekijk mijn portfolio.  
Hopelijk tot gauw; ik werk door heel Nederland en kom graag jouw kant op!

Professionele lifestyle fotografie - Laren