Lifestyle zwangerschapsfotografie Amsterdam

ProfessioneeL Lifestyle Fotograaf

Zwangerschaps fotografie Amsterdam


Ben je op zoek naar mooie zwangerschapsfotografie in Amsterdam? En zou je een betrouwbare fotograaf voor je zwangerschapsshoot willen boeken?

Die weet hoe ze jouw zwangere buik op een prachtige en relaxte manier vastlegt?

Hartelijk gefeliciteerd met je zwangerschap en het feit dat je over enkele maanden je babytje verwacht!


Zwangerschapsshoot Amsterdam:
beste moment

Wat een bijzondere tijd beleef je nu. Je ziet je lichaam steeds een stukje veranderen, je buik groeien en je voelt de kleine in je buik bewegen. En naarmate de weken verstrijken leef je naar de geboorte van je kindje toe.

En nu ben je aan het rondkijken naar een fotograaf die zwangerschapsfotografie in Amsterdam aanbiedt. Dat doe ik! En ook voor jou leg ik deze bijzondere periode graag voor je vast middels een mooie zwangerschapsshoot.

Voor het maken van een mooie serie foto’s tijdens je zwangerschap kun je het beste de 28e-25e week van je zwangerschap aanhouden. Je buik is dan al mooi van vorm.

Wil je foto’s met je partner erbij of met je kindjes erbij? Dat kan zeker. Samen bespreken we wat jouw wensen zijn en waar we de foto’s maken. Het voordeel van een zwangerschapsshoot aan huis is dat je relaxt in je eigen, vertrouwde omgeving de fotoserie kan laten maken. Nog een voordeel? Thuis kan je je 1-2x kunt omkleden. En is het makkelijker om je ontblote zwangere buik te fotograferen als je dat wilt. Dat is wel zo prettig.

Nicole, that’s me

Ik ben Nicole, en al meer dan 10 jaar professioneel lifestyle fotograaf uit Laren, het Gooi. En ben gespecialiseerd in zwangerschapsshoots, newbornshoots, babyshoots en gezinsshoots.

Inmiddels heb ik al vele zwangeren vóór mijn lens mogen vastleggen. Mijn shoots doe ik op een rustige manier, waarbij je je volledig op je gemak voelt. Dat hoor ik altijd terug van mijn klanten.

Fotograaf Nicole Langen Fotografie, fotograaf uit Laren, bekijkt haar camera tijdens een fotoshoot op de Soesterduinen.

Zwangerschapsshoot Amsterdam: werkwijze

Ik vind kwaliteit leveren belangrijk. Ik ben professioneel opgeleid lifestyle fotograaf (wat deze stijl precies inhoudt lees je hier). En heb ruime ervaring met het vastleggen van dierbare, ongedwongen shoots voor zwangeren en jonge gezinnen. En heb in de afgelopen jaren inmiddels al heel veel zwangeren van hun zwangerschapsshoot mogen voorzien.

Kwaliteit

Kwaliteit vertaalt zich bij mij op diverse manieren.
Ik plan per dag maar één fotoreportage in. Je hebt dus geen haastig, afgeraffelde zwangerschapsshoot omdat mijn agenda roept om naar de volgende fotoshoot te moeten vliegen.

Mijn zwangerschapsfotografie kenmerkt zich ook door hoe ik omga met de tijd tijdens je shoot. Ik werk niet via een vast aantal uren, maar neem de tijd. Voordat ik mijn camera’s pak, kunnen we rustig kijken naar de kleding die je aan wilt trekken. Dan maak ik een prachtie serie foto’s in jullie huis, de slaapkamer, e/o babykamer, en is er tijd om ook jullie samen te fotograferen.

Je krijgt van mij makkelijke aanwijzigingen, waar je je handen moet laten, wat te doen met je houding enz. Waardoor je shoot eigenlijk heel ongedwongen aanvoelt.
Klanten die jou voorgingen, hebben vaak genoeg gezegd achteraf “wat voelde dat relaxt en heel natuurlijk aan”.

We zijn ongelofelijk blij met het resultaat en dankbaar voor de mooie, gezellige ochtend in de bossen!,
– SASCHA

Zwangerschapsshoot Amsterdam: prijzen

Voor je mooie zwangerschapsreportage maak je keuze uit een van de collecties (pakketten). Deze zijn inclusief digitale bestanden en een album. Want foto’s moet je makkelijk kunnen bekijken en gedrukt op papier heb je een aandenken aan de tijd dat je je baby in je buik droeg.

Je kunt ook de speciale combi-collectie genaamd  ‘’Belly & Baby’’  kiezen. En die bestaat uit een zwangerschapsshoot én een newbornshoot of babyshoot. Dus twee sessies van minimaal 1 uur fotografie per keer tegen een heel aantrekkelijk tarief. Hier staan alle collecties opgesomd inclusief de prijzen.

Wellicht ben je benieuwd naar voorbeelden van eerdere zwangerschapsreportages?
Bekijk hier mijn portfolio.  

Zwangerschapsshoot Amsterdam: LOCATIE


Je leuke zwangerschapsreportage kunnen we bij je thuis houden, maar in en rond Amsterdam zijn vele leuke buitenlocaties te vinden voor een zwangerschapsfotoshoot.

Zo kan je denken aan diverse mooie natuurgebieden in de Randstad. Ook ben ik vaker in het Vondelpark geweest, in de omgeving van Amsterdam Centrum bij de pittoreske grachten, maar ook de stoere omgeving rondom de IJhallen in Noord, of de Westergasfabriek zijn ook toffe shootlocaties.

Ik ben ook regelmatig te vinden in Ouderkerk aan de Amstel, Amstelveen en Diemen voor zwangerschapsfotoshoots.
zwangerschapsshoot Amsterdam: meer informatie?

Let’s get in touch!

Vraag nú vrijblijvend meer informatie op voor jouw zwangerschapsshoot. Heb je andere vragen? Ook dan kan je contact met me opnemen. Ik denk graag met je mee en help je graag op weg!